Ευκαιρία προβολής για την Περιφέρεια Πελοποννήσου το “Ράλλυ Ακρόπολις”

Σε ειδική εκδήλωση για το Ράλλυ Ακρόπολις, στην Αθήνα, βρέθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, όπου ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης ανακοίνωσε τις περιοχές διεξαγωγής του αγώνα.

Το Ράλλυ θα διεξαχθεί από 9 έως 12 Σεπτεμβρίου 2021 και είναι ένα παγκόσμιο γεγονός με προσδοκώμενους θεατές που μπορεί να ξεπεράσουν και το 1.000.000. Στόχος της εν λόγω διοργάνωσης, πέρα από το αθλητικό κομμάτι, είναι κυρίως η τουριστική προβολή ολόκληρης της χώρας μας.

Στο Ράλλυ Ακρόπολις αναμένεται να συμμετάσχουν αθλητές από δεκάδες χώρες του πλανήτη και πάνω από 60 αυτοκίνητα.Η εκκίνηση θα δοθεί κάτω από το βράχο της Ακρόπολης, στη συνέχεια τα αυτοκίνητα θα κινηθούν στους δρόμους της Αθήνας, για πρώτη φορά, σε μια ειδική διαδρομή.

Τη δεύτερη μέρα θα τους υποδεχτεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην Κορινθία και συγκεκριμένα στην περίφημη διαδρομή Κινέτα – ΄Αγιοι Θεόδωροι και ενδεχομένως να υπάρξει και μια δεύτερη ειδική διαδρομή στην Κορινθία, στα Πίσσια.
Ακολούθως, οι δραστηριότητες του Ράλλυ μετακινούνται στην περιοχή της Στερεάς Ελλάδας και ειδικότερα στη Λαμία, όπου θα γίνει και η λήξη.
Η διοργάνωση στη χώρα μας του Ράλλυ Ακρόπολις είναι σημαντικό νέο, αφού μέσω του Ράλλυ θα προβληθούν εικόνες από όλη την Ελλάδα, με συντονισμένες ενέργειες από τον ΕΟΤ.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Γ.Γ. του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης, οι Περιφερειάρχες Αττικής και Στερεάς Ελλάδας Γιώργος Πατούλης και Φάνης Σπανός αντίστοιχα, οι Δήμαρχοι Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, Λαμιέων Ευθύμης Καραϊσκος και Λουτρακίου- Περαχώρας & Αγίων Θεοδώρων, Γιώργος Γκιώνης.
Κατά τη συνάντηση έγινε μια γενική πρώτη προσέγγιση και μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξει εξειδίκευση για όλα τα επιμέρους ζητήματα μέχρι το Σεπτέμβριο (διαμόρφωση των χώρων κά) προκειμένου να έχουμε μια άρτια διοργάνωση.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π.Νίκας, σε δηλώσεις του, αναφέρει:
“Η Περιφέρειά μας μέσα από τη συμμετοχή της σε αυτόν τον σημαντικό αγώνα είναι αυτονόητο οτι θα ωφεληθεί τουριστικά. Είναι μια ευκαιρία έμμεσης διαφήμισης σε ένα δυνητικό κοινό εκατομμυρίων θεατών.
Είναι σημαντικό που επανήλθε το Ράλλυ Ακρόπολις στην Πελοπόννησο και ευελπιστούμε τα επόμενα χρόνια περισσότερες περιοχές της Περιφέρειάς μας να περιλαμβάνονται στις αγωνιστικές δραστηριότητες του Ράλλυ.”


Σχόλια

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

NEOPTIC

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ