Δαβάκης: Σε πρώτο πλάνο τα θέματα της εκπαίδευσης στη Λακωνία..!

 Συνάντηση με τους Διευθυντές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας, Φώτη Πολίτη και Αγάπιο Οικονομίδη, είχε σήμερα, Τρίτη 6 Απριλίου, ο Θανάσης Δαβάκης. 

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα θέματα που απασχολούν τη λακωνική εκπαιδευτική κοινότητα και ιδίως τα προβλήματα που αυτή αντιμετωπίζει, με κυρίαρχο αυτό της λειτουργίας της εκπαιδευτικής διαδικασίας εν μέσω πανδημίας. Συζητήθηκε επίσης το ζήτημα του Πειραματικού Σχολείου, με όλες τις παραμέτρους που αυτό παρουσιάζει σε διδάσκοντες και μαθητές.

Στο τέλος της επίσκεψης, ο κ. Δαβάκης συμμετείχε στην συνάντηση του Διευθυντού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με τα μέλη της ΕΛΜΕ Λακωνίας, με τους οποίους συζητήθηκε το θέμα των εμβολιασμών των εκπαιδευτικών, καθώς και οι απόψεις τους και οι προβληματισμοί τους για το Πειραματικό Σχολείο. 

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων αυτών, ο κ. Δαβάκης επικοινώνησε δύο φορές με την αρμόδια Υφυπουργό Παιδείας Ζέτα Μακρή, η οποία απάντησε άμεσα σε προβληματισμούς και ενστάσεις.

«Σήμερα επισκέφθηκα τους Προϊσταμένους της εκπαίδευσης στη Λακωνία, για να τους ακούσω, εν όψει και των δυσκολιών που επιβάλλει η πανδημία, αλλά και όχι μόνο. Είχαμε μία πολύ ουσιαστική ενημέρωση και συζήτηση, τόσο με τους Προϊσταμένους όσο και με τους εκπροσώπους των εκπαιδευτικών και επικοινωνήσαμε με την Υφυπουργό Παιδείας Ζέτα Μακρή για πιο άμεση ενημέρωση», δήλωσε στο τέλος της επίσκεψης ο Λάκωνας βουλευτής.


Σχόλια

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

NEOPTIC

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ