Δαβάκης: Σε πρώτο πλάνο τα θέματα της εκπαίδευσης στη Λακωνία..!

 Συνάντηση με τους Διευθυντές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας, Φώτη Πολίτη και Αγάπιο Οικονομίδη, είχε σήμερα, Τρίτη 6 Απριλίου, ο Θανάσης Δαβάκης. 

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα θέματα που απασχολούν τη λακωνική εκπαιδευτική κοινότητα και ιδίως τα προβλήματα που αυτή αντιμετωπίζει, με κυρίαρχο αυτό της λειτουργίας της εκπαιδευτικής διαδικασίας εν μέσω πανδημίας. Συζητήθηκε επίσης το ζήτημα του Πειραματικού Σχολείου, με όλες τις παραμέτρους που αυτό παρουσιάζει σε διδάσκοντες και μαθητές.

Στο τέλος της επίσκεψης, ο κ. Δαβάκης συμμετείχε στην συνάντηση του Διευθυντού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με τα μέλη της ΕΛΜΕ Λακωνίας, με τους οποίους συζητήθηκε το θέμα των εμβολιασμών των εκπαιδευτικών, καθώς και οι απόψεις τους και οι προβληματισμοί τους για το Πειραματικό Σχολείο. 

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων αυτών, ο κ. Δαβάκης επικοινώνησε δύο φορές με την αρμόδια Υφυπουργό Παιδείας Ζέτα Μακρή, η οποία απάντησε άμεσα σε προβληματισμούς και ενστάσεις.

«Σήμερα επισκέφθηκα τους Προϊσταμένους της εκπαίδευσης στη Λακωνία, για να τους ακούσω, εν όψει και των δυσκολιών που επιβάλλει η πανδημία, αλλά και όχι μόνο. Είχαμε μία πολύ ουσιαστική ενημέρωση και συζήτηση, τόσο με τους Προϊσταμένους όσο και με τους εκπροσώπους των εκπαιδευτικών και επικοινωνήσαμε με την Υφυπουργό Παιδείας Ζέτα Μακρή για πιο άμεση ενημέρωση», δήλωσε στο τέλος της επίσκεψης ο Λάκωνας βουλευτής.


Σχόλια

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr