Το πρόγραμμα τουριστικής προβολής του Δήμου ΣπάρτηςΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνέντευξη τύπου – πρόγραμμα τουριστικής προβολής


Συνέντευξη τύπου μέσω τηλεδιάσκεψης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23/04/2021, από την Αντιδήμαρχο Τουριστικής Ανάπτυξης & Κοινωνικής Πολιτικής κα Γεωργία Ζαχαράκη – Αναστασοπούλου σχετικά με την πορεία υλοποίησης του προγράμματος τουριστικής προβολής του Δήμου Σπάρτης. Τη συνέντευξη τύπου άνοιξε ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Πέτρος Δούκας, ο οποίος αναφέρθηκε στη σημασία του τουρισμού ως μοχλού ανάπτυξης της οικονομίας του Δήμου Σπάρτης αξιοποιώντας το brandname της Σπάρτης, προβάλλοντας την ιστορία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και τη φύση. Η κα Αντιδήμαρχος παρουσίασε τους στόχους του προγράμματος για το τρέχον έτος , τις δράσεις που έχουν υλοποιηθεί καθώς και όσες βρίσκονται υπό υλοποίηση. Επίσης αναφέρθηκε στον προγραμματισμό των επόμενων έργων.


Συγκεκριμένα, έγινε παρουσίαση του νέου τουριστικού οδηγού του Δήμου, του εντύπου για τον ορειβατικό - πεζοπορικό τουρισμό, των νέων βίντεο τουριστικής προβολής, καθώς και της α΄ φάσης του στρατηγικού σχεδίου μάρκετινγκ για τον τουρισμό από τον Δρ. Σωτήριο Βαρελά, επίκουρο καθηγητή Στρατηγικής για τον Τουρισμό του Πανεπιστήμιου Πειραιώς. Επίσης παρουσιάστηκε η πορεία των τουριστικών σελίδων social media του Δήμου Σπάρτης (visitsparta) και στατιστικά στοιχεία για το τρέχον έτος.


Οι προγραμματισμένες δράσεις του προγράμματος τουριστικής προβολής όπως έχουν ήδη ψηφισθεί από το δημοτικό Συμβούλιο περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, τη δημιουργία νέας τουριστικής ιστοσελίδας, προμήθεια τουριστικής εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα, πανελλαδικές δράσεις διαφήμισης και προβολής, πραγματοποίηση εκδηλώσεων, δημιουργία νέου θεματικού εντύπου για τον θρησκευτικό τουρισμό, προμήθεια φωτογραφικού υλικού, πινακίδων πληροφόρησης και ψηφιακές δράσεις προβολής.


Η κα Αντιδήμαρχος κλείνοντας ευχαρίστησε τα μέλη της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης για την εξαιρετική τους συνεργασία και τη διάθεση να συνεισφέρουν ουσιαστικά στο σχεδιασμό και την υλοποίηση του προγράμματος τουριστικής προβολής του Δήμου ενώ ευχήθηκε η εξέλιξη της πανδημίας να επιτρέψει την υλοποίηση του.Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ


ΓΕΩΡΓΙΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ -

ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ


Σχόλια

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

PIZZA PALACE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr