Το πρόγραμμα τουριστικής προβολής του Δήμου ΣπάρτηςΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνέντευξη τύπου – πρόγραμμα τουριστικής προβολής


Συνέντευξη τύπου μέσω τηλεδιάσκεψης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23/04/2021, από την Αντιδήμαρχο Τουριστικής Ανάπτυξης & Κοινωνικής Πολιτικής κα Γεωργία Ζαχαράκη – Αναστασοπούλου σχετικά με την πορεία υλοποίησης του προγράμματος τουριστικής προβολής του Δήμου Σπάρτης. Τη συνέντευξη τύπου άνοιξε ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Πέτρος Δούκας, ο οποίος αναφέρθηκε στη σημασία του τουρισμού ως μοχλού ανάπτυξης της οικονομίας του Δήμου Σπάρτης αξιοποιώντας το brandname της Σπάρτης, προβάλλοντας την ιστορία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και τη φύση. Η κα Αντιδήμαρχος παρουσίασε τους στόχους του προγράμματος για το τρέχον έτος , τις δράσεις που έχουν υλοποιηθεί καθώς και όσες βρίσκονται υπό υλοποίηση. Επίσης αναφέρθηκε στον προγραμματισμό των επόμενων έργων.


Συγκεκριμένα, έγινε παρουσίαση του νέου τουριστικού οδηγού του Δήμου, του εντύπου για τον ορειβατικό - πεζοπορικό τουρισμό, των νέων βίντεο τουριστικής προβολής, καθώς και της α΄ φάσης του στρατηγικού σχεδίου μάρκετινγκ για τον τουρισμό από τον Δρ. Σωτήριο Βαρελά, επίκουρο καθηγητή Στρατηγικής για τον Τουρισμό του Πανεπιστήμιου Πειραιώς. Επίσης παρουσιάστηκε η πορεία των τουριστικών σελίδων social media του Δήμου Σπάρτης (visitsparta) και στατιστικά στοιχεία για το τρέχον έτος.


Οι προγραμματισμένες δράσεις του προγράμματος τουριστικής προβολής όπως έχουν ήδη ψηφισθεί από το δημοτικό Συμβούλιο περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, τη δημιουργία νέας τουριστικής ιστοσελίδας, προμήθεια τουριστικής εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα, πανελλαδικές δράσεις διαφήμισης και προβολής, πραγματοποίηση εκδηλώσεων, δημιουργία νέου θεματικού εντύπου για τον θρησκευτικό τουρισμό, προμήθεια φωτογραφικού υλικού, πινακίδων πληροφόρησης και ψηφιακές δράσεις προβολής.


Η κα Αντιδήμαρχος κλείνοντας ευχαρίστησε τα μέλη της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης για την εξαιρετική τους συνεργασία και τη διάθεση να συνεισφέρουν ουσιαστικά στο σχεδιασμό και την υλοποίηση του προγράμματος τουριστικής προβολής του Δήμου ενώ ευχήθηκε η εξέλιξη της πανδημίας να επιτρέψει την υλοποίηση του.Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ


ΓΕΩΡΓΙΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ -

ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ


Σχόλια

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

NEOPTIC

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ