Τηλεδιάσκεψη Ταγαρά - Δαβάκη για τα ΣΧΟΟΑΠΤηλεδιάσκεψη Ταγαρά - Δαβάκη για τα ΣΧΟΟΑΠ.

Τηλεδιάσκεψη με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος Νίκο Ταγαρά σχετικά τα προβλήματα που έχουν ανακύψει κατά τη συγκρότηση των Σχεδίων Χωρικής και Οικιστικής Οργάνωσης Ανοικτών Πόλεων (ΣΧΟΟΑΠ) σε πολλές περιοχές της Λακωνίας, πραγματοποιήθηκε χθες (20/4/2021) το απόγευμα με πρωτοβουλία του Θανάση Δαβάκη. Μετά το τέλος της διαδικτυακής συνάντησης, ο Λάκωνας βουλευτής δήλωσε:

Τα προβλήματα που έχουν ήδη ανακύψει κατά τη συγκρότηση των Σχεδίων Χωρικής και Οικιστικής Οργάνωσης Ανοικτών Πόλεων (ΣΧΟΟΑΠ) σε πολλές περιοχές της Λακωνίας, όπως η Δημοτική Ενότητα Μονεμβασίας αλλά και ο Μυστράς, έθεσα μέσω τηλεδιάσκεψης χθες το απόγευμα στον Υφυπουργό Περιβάλλοντος Νίκο Ταγαρά. Σε αυτήν συμμετείχαν με προτάσεις και λύσεις ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Μονεμβασίας Σταύρος Χριστάκος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γεωπόνων Λακωνίας (ΣΓΛ) Γιώργος Μπουραζάνης και ο Γραμματέας του Συλλόγου Χρύσανθος Κωστάκος.

Τέθηκαν πολλά ζητήματα, όπως η ίδρυση νέων κτηνοτροφικών μονάδων και η αδειοδότηση των υφισταμένων, οι γεωργικές κατασκευές, η αγροτική οδοποιία, καθώς και τα χωροταξικά σχέδια σε συνδυασμό με την άσκηση γεωργικής και κτηνοτροφικής δραστηριότητας και τη γη υψηλής παραγωγικότητας.

Όπως πάντα, ο Νίκος Ταγαράς έδωσε σαφείς και καθαρές απαντήσεις και διαμόρφωσε ένα σαφές πλαίσιο για τη δρομολόγηση των θεμάτων που του τέθηκαν, ενώ παρουσίασε και τις σχετικές νομοθετικές πρωτοβουλίες που θα φέρει.

Τον ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκρισή του και τη διάθεση να δώσει λύση σε ένα σοβαρό θέμα που δημιουργεί πολλά προβλήματα σε πολλές δραστηριότητες των Λακώνων πολιτών. Θα συνεχίσω τη συνεργασία μαζί του για το θέμα…


Σχόλια

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

PIZZA PALACE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr