ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ: “Μονιμοποίηση και άμεση ένταξη στα ανθυγιεινά των εργαζομένων στην Υγεία”ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση Αραχωβίτη με τη Διοίκηση του Γ.Ν. Λακωνίας: “Μονιμοποίηση και άμεση ένταξη στα ανθυγιεινά των εργαζομένων στην Υγεία”

Συνάντηση με την Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας κα Ε. Παπαγεωργίου και τον Αναπληρωτή Διοικητή κ. Κ. Κορωνιό είχε ο βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Σταύρος Αραχωβίτης στις 27 και στις 23 Απριλίου στις Νοσηλευτικές Μονάδες Σπάρτης και Μολάων αντίστοιχα.

Στις συναντήσεις, ο βουλευτής ενημερώθηκε για την πορεία των εμβολιασμών, την κατάσταση των νοσοκομείων σχετικά με την προετοιμασία και την αντιμετώπιση των κρουσμάτων COVID 19. Επίσης ενημερώθηκε για την στελέχωση σε ανθρώπινο δυναμικό όλων των ειδικοτήτων και για την υλικοτεχνική επάρκεια.

Συζητήθηκε το πρόβλημα που έχει ανακύψει στη Ν.Μ. Μολάων με το ακτινολογικό μηχάνημα και ενημερώθηκε για τον τρόπο αντικατάστασής του. Αντίστοιχα, ενημερώθηκε για τον αξονικό τομογράφο στη Ν.Μ Σπάρτης και τον τρόπο επίλυσης. Και τα δυο μηχανήματα θα αντικατασταθούν με άλλα, όχι καινούρια, μέχρι να εξευρεθούν πόροι και τρόπος προμήθειας νέων. Στην κατεύθυνση αυτή, ο βουλευτής δεσμεύτηκε να συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στην πορεία των ενεργειών σχετικά με τη δημιουργία του νέου νοσοκομείου στη Σπάρτη σε συνεργασία με το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος». Είναι γεγονός ότι η Λακωνία το αναμένει με ιδιαίτερη ικανοποίηση.

«Σε αυτές τις δύσκολες και πρωτόγνωρες καταστάσεις οι εργαζόμενοι στην Υγεία έχουν βρεθεί στην πρώτη γραμμή της μάχης. Πολλοί ασθένησαν και δυστυχώς, κάποιοι έχασαν και τη ζωή τους ακόμα. Χρειάζεται αναγνώριση στο έργο τους, έμπρακτη στήριξη και πρωτίστως κατανόηση στις συνθήκες κάτω από τις οποίες επιτελούν το έργο τους. Η πίεση και η καταπόνηση που υφίστανται από τις συνθήκες είναι τεράστια. Δεν χρειάζεται περισσότερη φόρτιση. Η Πολιτεία, εκτός από τα χειροκροτήματα, χρειάζεται να προβεί σε μονιμοποίηση των εργαζομένων εκείνων που δίνουν την μάχη κάτω από επισφαλείς σχέσεις εργασίας και να τους εντάξει άμεσα στα ανθυγιεινά επαγγέλματα» υπογράμμισε ο κ. Αραχωβίτης.


Σχόλια

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΑΓΡΟΑΞΩΝ Γ.ΚΟΡΙΝΝΗΣ 2731036914

EVROTAS CLEAN 27310 21349

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NEOPTIC

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

Greek Exports Directory

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ