"Δωρεάν" Διαδικτυακή Ομιλία με θέμα : Οι Γεωπολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και η ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας στην ψηφιακή εποχή







Η G.KERAMIDAS (Coaching – Consulting-Training), διοργανώνει δωρεάν διαδικτυακή ομιλία με θέμα : «Οι Γεωπολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και η ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας στην ψηφιακή εποχή».

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαρτίου και ώρες 19:00-20:30, μέσω της εφαρμογής «Zoom». Προσκεκλημένοι ομιλητές, είναι ο καθηγητής κος Ιωάννης Νομικός, Πρόεδρος του Research Institute for European and American Studies (RIEAS) και Διευθυντής στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων, Πολιτικής και Ιστορίας στο Webster University Athens, και η κα Σάγια Τσαουσίδου, Διεθνής Πρόεδρος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων (International President, Association of European Journalists)

Συντονιστής θα είναι ο κος Γιώργος Κεραμιδάς, Σύμβουλος Επιχειρήσεων & Προσωπικής Ανάπτυξης, Ιδρυτής και Διευθυντής Εκπαίδευσης της G.KERAMIDAS (Coaching-Consulting-Training).

Η διαδικτυακή εκδήλωση θα διαρκέσει συνολικά 1,5 ώρα, η παρακολούθηση της ομιλίας είναι ελεύθερη και οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να απευθύνουν ερωτήσεις γραπτώς προς το τέλος της συζήτησης.

Σκοπός της ομιλίας, είναι η ενημέρωση των πολιτών του Δήμου Σπάρτης, σχετικά με τις Γεωπολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, αλλά και τρόπων ανάπτυξης της τοπικής κοινωνίας στη νέα εποχή.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή στην εκδήλωση, επικοινωνήστε στα : 6972245420 κος Γιώργος Κεραμιδάς, keramidasgeorge@gmail.com

Με εκτίμηση

Γιώργος Κεραμιδάς
Σύμβουλος Επιχειρήσεων & Προσωπικής Ανάπτυξης


Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ