Επιχορήγηση συμμετοχής για τη FOOD EXPO 2021

 Επιχορήγηση συμμετοχής επιχειρήσεων-μελών του Επιμελητηρίου Λακωνίας στην έκθεση FOODEXPO GREECE 2020 (12-15 Ιουνίου 2021 Metropolitan Expo).

Το Επιμελητήριο Λακωνίας επιχορηγεί τη συμμετοχή των επιχειρήσεων-μελών του στην έκθεση τροφίμων και ποτών FOODEXPO GREECE 2021 που θα διεξαχθεί 12-15 Ιουνίου 2021 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo (αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος).

Το κόστος ενοικίασης ίχνους εδάφους, σύμφωνα με την προσφορά που έχει επιτύχει το Επιμελητήριο για τα μέλη του είναι 155,00€/τμ πλέον ΦΠΑ. Το Επιμελητήριο παρέχει για την κάθε συμμετέχουσα εταιρία δωρεάν (2) δύο τετραγωνικά μέτρα. Η επιχορήγηση του Επιμελητηρίου θα καταβληθεί για την κάθε επιχείρηση απευθείας στη διοργανώτρια εταιρία FORUM AE, ποσό που θα αφαιρεθεί από το συμφωνητικό συμμετοχής που θα υπογράψει το κάθε μέλος του Επιμελητηρίου με τη διοργανώτρια εταιρία.

Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση αδυναμίας φυσικής παρουσίας λόγω ενδεχόμενων μέτρων για την αντιμετώπισης της πανδημίας του Κορωνιού ή για άλλους λόγους, η έκθεση θα διεξαχθεί σε ψηφιακή μορφή. Το κόστος συμμετοχής για το κάθε εκθέτη ανέρχεται στα 500€ πλέον ΦΠΑ. Στην περίπτωση αυτή το Επιμελητήριο θα επιχορηγήσει τη συμμετοχή με 100,00€/επιχείρηση με τον ίδιο τρόπο.

Τα μέλη που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν θα πρέπει να εξοφλήσουν τις συνδρομές τους προς το Επιμελητήριο έως και το έτος 2021 και να συμπληρώσουν τη συνημμένη αίτηση και να την αποστείλουν στο Επιμελητήριο στο e-mail: gytheioc@otenet.gr έως την Δευτέρα 22/03/2021 και ώρα 14:00. Στη συνέχεια θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τη διοργανώτρια εταιρία για το κλείσιμο του περιπτέρου τους.

Πληροφορίες για την έκθεση στην ιστοσελίδα www.foodexpo.gr.

Περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις στα τηλέφωνα: 2733022279 & 2733029006 εσωτ. 5 κα Γκαραβέλη.


Αρχεία
Αίτηση Συμμετοχής

Σχόλια

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr