Υποτροφίες για μαθητές Δημοτικού από Αρκαδία και Λακωνία


Υποτροφίες προσφέρει το Κολλέγιο Ανατόλια, μία για έναν τελειόφοιτο μαθητή/τρια Δημοτικού που φοιτά στο νομό Αρκαδίας και έως δύο για τελειόφοιτους μαθητές/τριες Δημοτικού στο νομό Λακωνίας

To Κολλέγιο Ανατόλια είναι ένα μη κερδοσκοπικό εκπαιδευτικό ίδρυμα που φιλοξενεί στο οικοτροφείο του μαθητές από όλη την Ελλάδα που φοιτούν στο Γυμνάσιο και Λύκειο με πλήρη υποτροφία. Οι υποτροφίες αυτές απονέμονται μετά απο εξετάσεις που πραγματοποιούνται στην κάθε περιοχή.

Στο πλαίσιο αυτό, στις 17 Απριλίου, στις 11.30 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί ένα ενημερωτικό webinar για το Ανατόλια, το οποίο απευθύνεται στους διευθυντές και δασκάλους των δημοτικών σχολείων και αφορά στο πρόγραμμα υποτροφιών και το οικοτροφείο,.

Για τη συμμετοχή τους οι εν λόγω εκπαιδευτικοί θα χρειαστεί να επισκεφθούν τον διαδικτυακό σύνδεσμο https://us02web.zoom.us/webinar/register/4816164246493/WN_Z5N9lz_fQ-iAeAC1fQY7zA

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα των υποτροφιών της περιφέρειας και το οικοτροφείο, παρατίθενται στον διαδικτυακό σύνδεσμο https://anatolia.edu.gr/el/highschool/admissions/ypotrofies/a-gymnasiou.

Σχόλια

SPARTI VIEW

NRG SPORTS

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr