Εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Ταμείο Πελοποννήσου η σύναψη προγραμματικής με το υπουργείο Πολιτισμού για το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Σπάρτης
Ομόφωνα εγκρίθηκε από το Δ.Σ. του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης, που συνεδρίασε σήμερα Πέμπτη 11 Μαρτίου, στην Τρίπολη, υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, το σχέδιο και η σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Ταμείου, του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και της Περιφέρειας Πελοποννήσου με αντικείμενο την μελέτη του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης.

Το συγκεκριμένο θέμα, ας σημειωθεί, συζητήθηκε εκτός ημερησίας διάταξης, στο πλαίσιο της οποίας η διοίκηση του Περιφερειακού Ταμείου είχε συζητήσει νωρίτερα και εγκρίνει, ομόφωνα επίσης, τη σύναψη προγραμματικών συμβάσεων μεταξύ του Ταμείου και:

α) του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Πύλου – Νέστορος με αντικείμενο την επισκευή του κτηρίου Μπάρκα στην Χώρα, έργο προϋπολογισμού 374.500 ευρώ.

β) της μητρόπολης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Μεγαλόπολης με αντικείμενο την ανέγερση Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων στη Μεγαλόπολη και

γ) της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, με αντικείμενο την βελτίωση και συντήρηση της επαρχιακής οδού 1 Λουτρακίου – Περαχώρας (ισόπεδοι κόμβοι και συμβολές οδών), έργο προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ.

Κατά πλειοψηφία, εξ άλλου, εγκρίθηκε από το Δ.Σ. του Περιφερειακού Ταμείου στη σημερινή του συνεδρίαση, η σύναψη προγραμματικής σύμβασης προϋπολογισμού 320. 000 ευρώ μεταξύ του Ταμείου, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Αναπτυξιακής Μεσσηνίας Α.Ε. ΑΟΤΑ με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής υποστήριξης μελετών της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας.

Ομόφωνα εγκρίθηκαν, τέλος, α) η πρόσληψη δύο ατόμων με οκτάμηνη σύμβαση, ως έκτακτο προσωπικό, στο πλαίσιο του προγραμματισμού προσλήψεων έκτακτου προσωπικού στους ΟΤΑ, για το 2021, β) τα πρακτικά οριστικής παραλαβής του πρώτου και τελικού παραδοτέου της αναδόχου εταιρείας “Mazars Συμβουλευτική Μονοπρόσωπη” ΙΚΕ για την παροχή υπηρεσιών χρηματοοικονομικού συμβούλου, σχετικά με το έργο της Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Απορριμμάτων Περιφέρειας Πελοποννήσου και γ) τα πρακτικά οριστικής παραλαβής του πρώτου παραδοτέου της αναδόχου εταιρείας “Kion Architects” A.Ε. που αφορά την εκπόνηση του μάστερ πλαν για την ανάπλαση και αξιοποίηση της μετρικής σιδηροδρομικής γραμμής στο τμήμα Κόρινθος – Δερβένι.

Σχόλια

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΑΓΡΟΑΞΩΝ Γ.ΚΟΡΙΝΝΗΣ 2731036914

EVROTAS CLEAN 27310 21349

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NEOPTIC

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

Greek Exports Directory

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ