ΚΕΕΜ - Να γίνει Κέντρο εκπαίδευσης των νέων ΕΠΟΠ (Επαγγελματιών Οπλιτών) ζήτησε ο Κρητικός


Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Νεοκλής Κρητικός: «Συνάντηση με τον ΥπΕΘΑ»

Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο πραγματοποίησε ο βουλευτής Λακωνίας κ.Νεοκλής Κρητικός. Στη συζήτησή τους, μεταξύ άλλων, τέθηκαν δύο θέματα:

Η δυνατότητα παραχώρησης μέρους της έκτασης των οχτώ (8) στρεμμάτων, όπου είναι κτισμένες κατοικίες (Σ.Ο.Α.), οι οποίες εξυπηρετούν το ΚΕΕΜ. Η έκταση είχε παραχωρηθεί από την Τοπική Κοινότητα Ξηροκαμπίου του πρώην Δήμου Φάριδος πριν από 22 χρόνια.

Η παραχώρηση μέρους της έκτασης ζητείται, καθώς αποτελεί πάγιο αίτημα της Τοπικής Κοινότητας Ξηροκαμπίου η ανέγερση Γυμναστηρίου - Προπονητηρίου.

Η έκταση που καταλαμβάνουν οι Σ.Ο.Α. είναι περίπου δύο (2) στρέμματα. Συνεπώς θα είναι εξαιρετικό να αξιοποιηθεί η υπόλοιπη έκταση για το καλό της Τοπικής Κοινότητας.

Ο Υπουργός το βλέπει πολύ θετικά, ενώ ο κ.Κρητικός του ενεχείρησε φάκελο με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την προώθηση του αιτήματος.

Σχετικά με την αξιοποίηση του ΚΕΕΜ, ο κ.Κρητικός ζήτησε να μελετηθεί η περίπτωση της αξιοποίησης του στρατοπέδου ως κέντρο εκπαίδευσης των νέων ΕΠΟΠ (Επαγγελματιών Οπλιτών), οι οποίοι και θα ενταχθούν στις Ένοπλες Δυνάμεις. Ο Υπουργός σημείωσε ότι σε πρώτη φάση θα αξιοποιηθούν στρατόπεδα, τα οποία θα έχουν συνάφεια με το αντίστοιχο όπλο των ΕΠΟΠ και υπό αυτές τις συνθήκες προκρίνεται η Αυλώνα.

Στην επόμενη φάση, η οποία υπό κανονικές συνθήκες θα γίνει σε ένα χρόνο από τώρα, το ενδεχόμενο αξιοποίησης του ΚΕΕΜ είναι πολύ πιθανό. Μιας και είναι ταυτόχρονα βουλευτής της Περιφέρειας, κατανοεί πλήρως τη μεγάλη σημασία που θα έχει για τη Λακωνία αυτό το γεγονός.


Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ