ΔΗΜΟΣ ΕΥΡΩΤΑ: ΕΝΑΡΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΖΗΜΙΑΣ ΑΠΟ ΠΑΓΕΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ «ΜΗΔΕΙΑ»Ο Δήμος Ευρώτα ενημερώνει πως την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής δηλώσεων ζημιάς από τον παγετό που έπληξε την περιοχή μας το διάστημα 16 έως 18 Φεβρουαρίου.

Σε επικοινωνία με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέα Λυκουρέτζο καθώς και με τον Προϊστάμενο ΕΛΓΑ Πελοποννήσου κ. Ηλία Αγγελόπουλο, ο Δήμαρχος Ευρώτα κ. Δήμος Βέρδος ενημέρωσε για τις ζημιές που προκλήθηκαν στην περιοχή μας κατά το χρονικό διάστημα μεταξύ 16 και 18 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με τα δεδομένα των μετεωρολογικών σταθμών της περιοχής σημειώθηκαν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες (-3,-4ο C) και ισχυρός παγετός σε πολλές κοινότητες του Δήμου Ευρώτα, προκαλώντας εκτεταμένες ζημίες κυρίως στην παραγωγή των εσπεριδοειδών.

Κατά την επικοινωνία τους αυτή συμφωνήθηκε οι δηλώσεις να ξεκινήσουν το συντομότερο δυνατό ώστε να δρομολογηθούν οι αποζημιώσεις των πληγέντων από την κακοκαιρία «Μήδεια».

Σύντομα θα υπάρξει ενημέρωση σχετικά με την ημερομηνία έναρξης καθώς και τα σημεία στα οποία θα πραγματοποιηθούν οι δηλώσεις.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σχόλια

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr