Νεοκλής Κρητικός: «Προωθείται λύση για τα δασικά. Κανείς δε θα αδικηθεί»Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ


Νεοκλής Κρητικός: «Προωθείται λύση για τα δασικά. Κανείς δε θα αδικηθεί»Συνάντηση με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιώργο Αμυρά είχε ο βουλευτής Λακωνίας κ.Νεοκλής Κρητικός. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν το ζήτημα των δασικών χαρτών και η ανησυχία πολλών συμπολιτών μας σχετικά με την διασφάλιση της περιουσίας τους. Είναι ένα ζήτημα που διέπει κάθετα και οριζόντια όλη την ελληνική κοινωνία και φυσικά υπάρχει μέριμνα από την Κυβέρνηση και το Υπουργείο, μέριμνα η οποία θα οδηγήσει σε διόρθωση διαδικασιών οι οποίες οδήγησαν σε αδιέξοδο πολλούς συμπολίτες μας.

Σήμερα κιόλας συνεδριάζει το Τεχνικό Συμβούλιο Δασών, το οποίο θα αποφασίσει το πλαίσιο καθορισμού του ποσοστού της πυκνότητας των φρυγάνων και των ασπαλάθων, πυκνότητα η οποία καθορίζει ουσιαστικά το χαρακτηρισμό των εκτάσεων σε δασώδεις ή μη δασώδεις.

Αυτή η εξέλιξη είναι πολύ σημαντική, ιδιαίτερα για τη λακωνική γη, καθώς στις περισσότερες περιπτώσεις ο χαρακτηρισμός εκτάσεων ως δασωδών, έρχεται ως αποτέλεσμα της ύπαρξης φρυγάνων και ασπαλάθων.Ο Υφυπουργός τόνισε: «Υπάρχει σχεδιασμός ώστε να δοθεί η ευκαιρία στους ιδιοκτήτες να κατοχυρώσουν το τεκμήριο κυριότητας μέσα από μια νέα διαδικασία». Ο κ.Κρητικός δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό για όλη την ελληνική Επικράτεια και ιδιαίτερα για τη Λακωνία ο νέος σχεδιασμός του Υπουργείου για την επίλυση του προβλήματος, καθώς υπάρχουν συμπολίτες μας, οι οποίοι κυριολεκτικά έχουν χάσει τον ύπνο τους. Πολλοί βρίσκονται μπροστά σε απώλεια του συνόλου της περιουσίας τους. Θεωρώ ότι κανείς δε θα αδικηθεί».


Σχόλια

NRG SPORTS

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr