Νεοκλής Κρητικός: «Προωθείται λύση για τα δασικά. Κανείς δε θα αδικηθεί»Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ


Νεοκλής Κρητικός: «Προωθείται λύση για τα δασικά. Κανείς δε θα αδικηθεί»Συνάντηση με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιώργο Αμυρά είχε ο βουλευτής Λακωνίας κ.Νεοκλής Κρητικός. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν το ζήτημα των δασικών χαρτών και η ανησυχία πολλών συμπολιτών μας σχετικά με την διασφάλιση της περιουσίας τους. Είναι ένα ζήτημα που διέπει κάθετα και οριζόντια όλη την ελληνική κοινωνία και φυσικά υπάρχει μέριμνα από την Κυβέρνηση και το Υπουργείο, μέριμνα η οποία θα οδηγήσει σε διόρθωση διαδικασιών οι οποίες οδήγησαν σε αδιέξοδο πολλούς συμπολίτες μας.

Σήμερα κιόλας συνεδριάζει το Τεχνικό Συμβούλιο Δασών, το οποίο θα αποφασίσει το πλαίσιο καθορισμού του ποσοστού της πυκνότητας των φρυγάνων και των ασπαλάθων, πυκνότητα η οποία καθορίζει ουσιαστικά το χαρακτηρισμό των εκτάσεων σε δασώδεις ή μη δασώδεις.

Αυτή η εξέλιξη είναι πολύ σημαντική, ιδιαίτερα για τη λακωνική γη, καθώς στις περισσότερες περιπτώσεις ο χαρακτηρισμός εκτάσεων ως δασωδών, έρχεται ως αποτέλεσμα της ύπαρξης φρυγάνων και ασπαλάθων.Ο Υφυπουργός τόνισε: «Υπάρχει σχεδιασμός ώστε να δοθεί η ευκαιρία στους ιδιοκτήτες να κατοχυρώσουν το τεκμήριο κυριότητας μέσα από μια νέα διαδικασία». Ο κ.Κρητικός δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό για όλη την ελληνική Επικράτεια και ιδιαίτερα για τη Λακωνία ο νέος σχεδιασμός του Υπουργείου για την επίλυση του προβλήματος, καθώς υπάρχουν συμπολίτες μας, οι οποίοι κυριολεκτικά έχουν χάσει τον ύπνο τους. Πολλοί βρίσκονται μπροστά σε απώλεια του συνόλου της περιουσίας τους. Θεωρώ ότι κανείς δε θα αδικηθεί».


Σχόλια

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

NEOPTIC

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ