Συνάντηση Βερούτη με μέλη του Σωματείου «ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ»
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Λακωνίας με μέλη Σωματείου

«ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ»


Με μέλη του σωματείου «ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ», συναντήθηκε στο Διοικητήριο της ΠΕ Λακωνίας, την Πέμπτη 04/03 ο Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης ενημερώνοντάς τα για όλες τις εξελίξεις που αφορούν στην εκπόνηση των μελετών του Νέου Μουσείου, αλλά και για τη συνεργασία με την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και τον Γενικό Γραμματέα του ΥΠΠΟΑ Γιώργο Διδασκάλου, με στόχο την επιτάχυνση των διαδικασιών.

«Τα μάτια μας είναι στραμμένα στην χρηματοδότηση και στην υλοποίηση του Μουσείου και όχι μόνο των μελετών», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης και συνέχισε «Σε αυτή την κατεύθυνση συνεργαζόμαστε άψογα με το Υπουργείο και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας, προκειμένου να παραδώσουμε όσο το δυνατό συντομότερα τις απαραίτητες μελέτες ενός έργου στρατηγικής σημασίας, που θα διευρύνει τις αναπτυξιακές προοπτικές του Νομού μας».

Στην συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη παρευρέθηκαν η Αναστασία Κανελλοπούλου, Αντιπρόεδρος του Σωματείου, πρώην Περιφερειάρχης, ο Σωτήρης Ροϊνός, Γραμματέας, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Λακωνίας και μέλος ΔΣ Επιμελητηρίου Λακωνίας, και τα μέλη του ΔΣ Κώστας Φούρκας, πρώην Νομάρχης και Δημήτρης Πολλάλης , Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας. Στην συζήτηση συμμετείχε τηλεφωνικά και ο Δημοσθένης Ματάλας , μέλος ΔΣ , πρώην Δήμαρχος Σπαρτιατών.Εκ του Γραφείου Αντιπεριφερειάρχη


Σχόλια

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr