ΔΗΜΟΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ Υποβολή Πρότασης Αγροτικής Οδοποιίας στο πρόγραμμα ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ 2.407.980,5 €Υποβολή Πρότασης Αγροτικής Οδοποιίας στο πρόγραμμα ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ

( 150 μέτρα τσιμεντόστρωση σε κάθε Κοινότητα )
Μετά από προσπάθεια πολλών μηνών ο Δήμος μας υπέβαλε στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της αυτοδιοίκησης , ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΡΗΣ πρόταση για την εκτέλεση έργων ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ σε όλες τις κοινότητες του Δήμου μας συνολικού προϋπολογισμού 2.407.980,5 € .
Το αντικείμενο του έργο αφορά τσιμεντοστρώσεις τμημάτων αγροτικής οδοποιίας σε σημεία που η διαμόρφωση του εδάφους καθιστούν προβληματική την πρόσβαση και προκαλούνται συχνά βλάβες στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα ο Δήμος να έχει σημαντική οικονομική επιβάρυνση για την αποκατάσταση τους .
Το συνολικό μήκος του οδοστρώματος που θα βελτιωθεί είναι 4.454 μέτρα σε 9.334 εξυπηρετούμενες ιδιοκτησίες .
Η επιλογή των σημείων επέμβασης έγινε μετά από προτάσεις των προέδρων των Κοινοτήτων αι περιλαμβάνουν τσιμεντόστρωση 150 μέτρων σε κάθε Κοινότητα .
Στην παρούσα πρόταση περιέχονται και τα τμήματα των αγροτικών δρόμων της προηγούμενης πρότασης που βρίσκονται σε περιοχές natura . Η ένταξη τους έγινε μετά την ειδική περιβαλλοντική μελέτη που εκπονήθηκε για τα τμήματα αυτά .
Πρέπει να τονίσουμε την μεγάλη προσπάθεια των υπηρεσιών του Δήμου για την άρτια υποβολή του προγράμματος που έγινε σε άμεση συνεργασία με την Δημοτική Αρχή .
Υπενθυμίζουμε ότι ολοκληρώνεται την εποχή αυτή ανάλογη εκτέλεση έργου βελτίωσης τμημάτων αγροτικής οδοποιίας που είχε ενταθεί το 2018 με ακριβώς το ίδιο περιεχόμενο 150 μετρά τσιμεντόστρωση αγροτικής οδοποιίας σε κάθε Κοινότητα .
Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της αυτοδιοίκησης που γίνονται τόσες εκτεταμένες παρεμβάσεις στην αγροτική οδοποιία κάθε Κοινότητας και αδιαμφισβήτητα αποτελέσει πολύ σημαντική επιτυχία του Δήμου μας η ένταξη των δυο χρηματοδοτήσεων στα ανταγωνιστικά προγράμματα του Φιλοδήμου για την πρώτη ένταξη 2018 και ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ τώρα .
Στις εικόνες το περιεχόμενο της μελέτης σε κάθε Κοινότητα
Σταύρος Χριστάκος
Αντιδήμαρχος Δ Ε Μονεμβασίας


Σχόλια

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

NEOPTIC

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ