Ο Νεοκλής Κρητικός: σε Κεφαλά και Σκούρα - «Θα έχουμε πιο καλή και σαφή εικόνα των ζημιών σε 15 με 20 μέρες. Θα είμαστε σε επικοινωνία με τον ΕΛΓΑ, ο οποίος ήδη το πρωί επισκέφθηκε τις περιοχές και έκανε μία πρώτη εκτίμηση, αλλά και την Περιφέρεια.»Νεοκλής Κρητικός: «Σε Κεφαλά και Σκούρα»


Στα χωριά Κεφαλά και Σκούρα τα οποία βρέθηκαν στο επίκεντρο της χθεσινής χαλαζόπτωσης μετέβη ο βουλευτής Λακωνίας κ.Νεοκλής Κρητικός, όπου συναντήθηκε με τους Προέδρους των Κοινοτήτων κ.Τάσο Παπαδημητράτο και κ.Παύλο Κούρο, τον αντιδήμαρχο Σπάρτης κ.Θανάση Καρλαΰτη και τους δημοτικούς συμβούλους κ.Νίκο Βλήτα και κ.Πάνο Κουρτσούνη.

Οι ελαιοπαραγωγοί της περιοχής του Κεφαλά εκτιμούν ότι η ζημιά ήδη φαίνεται να ανέρχεται στο 30%, ενώ στην περιοχή της Σκούρας είναι περισσότερο αισιόδοξοι. Ο κ.Κρητικός επεσήμανε: «Θα έχουμε πιο καλή και σαφή εικόνα των ζημιών σε 15 με 20 μέρες. Θα είμαστε σε επικοινωνία με τον ΕΛΓΑ, ο οποίος ήδη το πρωί επισκέφθηκε τις περιοχές και έκανε μία πρώτη εκτίμηση, αλλά και την Περιφέρεια.»


Σχόλια

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr