ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΜΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ COVID-19Ο Δήμος Ευρώτα βρίσκεται σε διαρκή επαγρύπνηση αναφορικά με την προστασία της υγείας των κατοίκων της περιοχής μας από την πανδημία του Covid-19. Για το λόγο αυτό προχώρησε σε σύναψη συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και τον Καθηγητή Υγιεινής και Επιδημιολογίας κ. Χατζηχριστοδούλου, για την υλοποίηση έργου που αφορά τις ευαίσθητες πληθυσμιακές ομάδες μεταναστών που διαβιούν στα όρια του Δήμου Ευρώτα.

Πιο συγκεκριμένα προβαίνει στη σύσταση κατάλληλης ομάδας ειδικών η οποία μέσω συστηματικών επισκέψεων στις οικίες μεταναστών θα φροντίζει για τη σωστή ενημέρωση αυτών αναφορικά με τους τρόπους μετάδοσης και τις ενδεδειγμένες μεθόδους προστασίας από τον ιό. Επιπλέον, θα προβαίνει στην έγκαιρη ανίχνευση τυχόν θετικών κρουσμάτων Covid-19 με τη διενέργεια Rapid Test ενώ θα διενεργείται άμεσα και η ιχνηλάτηση των επαφών τους.

Με τον τρόπο αυτό θα επιτυγχάνεται η συστηματική παρακολούθηση και ο έγκαιρος έλεγχος διασποράς του ιού στις ευαίσθητες πληθυσμιακές μονάδες των μεταναστών και κατ’ επέκταση στον ευρύτερο πληθυσμό της περιοχής μας.


Σχόλια

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr