Ερώτηση Ολ. Τελιγιορίδου – Στ. Αραχωβίτη για τις ελληνοποιήσεις και τις νοθείες στο Ελληνικό μέλι


Ερώτηση κατέθεσαν η Αν. Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ολυμπία Τελιγιορίδου και ο Τομεάρχης Σταύρος Αραχωβίτης με την συνυπογραφή 45 ακόμη βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων για τις παράνομες ελληνοποιήσεις και τις νοθείες του Ελληνικού μελιού που από την μία οδηγούν στη δραματική μείωση των εσόδων των Ελλήνων μελοπαραγωγών και από την άλλη εξαπατούν τους τελικούς καταναλωτές σχετικά με την προέλευση και την ποιότητα του προϊόντος.


Στην ερώτηση ζητείται από τον κ. Υπουργό να συνεχίσει την προσπάθεια που είχε ξεκινήσει η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, λαμβάνοντας άμεσα μέτρα για την εντατικοποίηση των ελέγχων για την πάταξη των νοθειών μελιού και τις παράνομες ελληνοποιήσεις, καθώς παρά τις μεγαλοστομίες της ΝΔ για το χτύπημα του «μιμητισμού» των ελληνικών αγροτικών προϊόντων οι προσπάθειες δεν συνεχίστηκαν από την Κυβέρνηση της ΝΔ.

Η διασφάλιση του εισοδήματος των Ελλήνων παραγωγών και η προστασία των καταναλωτών πρέπει να αποτελούν κύρια μέριμνα του κράτους και οι δόλιες και παράνομες πρακτικές πρέπει να τιμωρούνται.


Γραφείο Τύπου


Σχόλια

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr