Επίσκεψη Αραχωβίτη στον Α.Σ Κροκεών: «Οι συνεταιρισμοί να παράγουν οφέλη για τους παραγωγούς και να μην είναι φωλιές για διαφθορά και κερδοσκοπία»


Συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο κ. Σωκράτη Γορανίτη, τον ταμία κ. Παναγιώτη Ιατρίδη και τους εργαζόμενους κα Ευαγγελία Παπαδοπούλου και κ. Τάσο Καραμούζη του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κροκεών είχε ο βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ, Σταύρος Αραχωβίτης, την Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου.

Στη συνάντηση τέθηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία του Α.Σ και τους προβληματισμούς των ελαιοπαραγωγών για την πορεία της εμπορίας και της τιμής του ελαιολάδου. Ο βουλευτής ενημερώθηκε επίσης, για την πρόταση στο πρόγραμμα των ΟΕΦ που έχει υποβάλλει ο Συνεταιρισμός και τις προσδοκίες από αυτό. Επίσης ενημερώθηκε για το μεγάλο πρόβλημα των παλαιών οφειλών και της πρόσβασης σε χρηματοδότηση για τις ανάγκες επέκτασης των δραστηριοτήτων του Συνεταιρισμού.


Ο βουλευτής ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις θέσεις και τις προτάσεις του κόμματος για τον αγροτικό τομέα, καθώς και για τις ενέργειές του έως και σήμερα για την ανάδειξη των προβλημάτων των παραγωγών με ερωτήσεις και επίκαιρες ερωτήσεις του προς τους αρμόδιους Υπουργούς για τη στήριξη των ελαιοπαραγωγών και των αγροτών, καθώς και την επέκταση των Σχεδίων Βελτίωσης. Συζητήθηκε η άμεση καταβολή των αγροτικών ενισχύσεων, που με πρωτοφανή τρόπο, και για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, δεν εξοφλήθηκαν στην ώρα τους ενώ ακόμα αγνοείται η τύχη της εξόφλησης τους.

Ο κ. Αραχωβίτης δεσμεύθηκε να είναι πάντα στο πλευρό του Συνεταιρισμού όπως ήταν πάντα κατά το παρελθόν και επίσης, ν' αναλάβει κάθε δυνατή πρωτοβουλία για τη στήριξη ενός ιστορικού φορέα με αξιόλογη δραστηριότητα και το αναγνωρίσιμο ΠΟΠ ελαιόλαδο Κροκεών που όμως χρειάζεται να “φύγει” μπροστά, αφήνοντας πίσω τις παθογένειές του.
Σχόλια

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr