ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΥΤΟΨΙΕΣ Ο Σ.ΠΕΡΓΑΝΤΗΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΟΛΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣΣυνεχίζοντας τις περιοδείες μας στις τοπικές κοινότητες του Δήμου Σπάρτης βρεθήκαμε αυτή τη φορά στα όμορφα καλύβια Σοχάς. Εκεί υπάρχει ένα καταληκτικό γήπεδο 5Χ5 πολύ οργανωμένο που κατασκευάστηκε επί Δημαρχίας του κ. Βαλιώτη. Το μόνο που χρειάζεται τώρα είναι να καθαριστεί ο περιβάλλοντας χώρος και να μπει ένα ταμπλό στη μπασκέτα μαζί με το στεφάνι. .Συζητήσαμε με τον Πρόεδρο του χωριού κ.Κορίνη Νικόλαο που είναι υπεύθυνος και για το γήπεδό πως θα μπορούσε να λειτουργήσει οργανωμένα και να έρχονται άτομα και από άλλες περιοχές του Δήμου . Καταλήξαμε ότι όσοι επιθυμούν να πάνε για ποδόσφαιρο θα τηλεφωνούν στον αθλητικό Οργανισμό στο 2731029082 και θα παίρνουν όλες τις πληροφορίες.
Αυτά για τα Καλύβια Σοχάς χωριό του Ταϋγέτου.
Στη συνέχεια πήγαμε σε δύο χωριά του Πάρνωνα τον Βασσαρά και τα Βρέσθενα .
Στο Βασσαρα συναντήσαμε τον πρόεδρο τον κ. Παναγιώτη Φουρτούνη όπου μας έδειξε το γήπεδο του Μπάσκετ,βόλλευ και τέννις που βρίσκεται στο προαύλιο του Δημοτικού σχολείου. Έχει κατασκευαστεί το 2014, βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση και όπως μας είπε ο Πρόεδρος δεν έχει παραδοθεί το εργο αυτό. Εμείς θα κοιτάξουμε όλα αυτά και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να διορθωθούν οι τεχνικές ατέλειες. Μετά πήγαμε στο γήπεδο ποδοσφαίρου που δεν υπάρχει τίποτα ,είναι λεηλατημένο χωρίς τέρματα, χωρίς κάτι που να δείχνει ότι ήταν γήπεδο ποδοσφαίρου. Εκεί με το πρόεδρο του χωριού συμφωνήσαμε να καθαρίσουμε το χώρο με τα μηχανήματα του Δήμου για να το κάνουμε λειτουργικό και να μπορούν άνετα να παίξουν ποδόσφαιρο.
Τελειώσαμε την περιοδεία μας στα όμορφα Βρέσθενα όπου με το πρόεδρο του χωριού το κ. Δημαρά Ιωάννη και κάποιους πολίτες από εκεί πήγαμε στο γήπεδο ποδοσφαίρου και στο γήπεδο Μπάσκετ. Μας ενημέρωσαν ότι τα καλοκαίρια έχουν πολλούς ομογενείς από το εξωτερικό και κυρίως από τη Βοστώνη και τα γήπεδα είναι γεμάτα παιδιά. Συζητήσαμε τι μπορούμε να κάνουμε για να βελτιώσουμε το γήπεδο Μπάσκετ καθώς και το γήπεδο του ποδοσφαίρου που βρίσκεται πραγματικά σε ειδυλλιακό ύψωμα στο χωριό. Υπάρχει μεγάλη διάθεση εθελοντισμού από τους κατοίκους του χωριού και έτσι τα αποτελέσματα συντήρησης των αθλητικών εγκαταστάσεων θα είναι εκπληκτικά και άμεσα.
Ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπάρτης βρίσκεται κοντά στις τοπικές κοινότητες, όπου μαζί με τους προέδρους θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό σε θέματα αθλητισμού στα χωριά τους.
《Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΑ》
Ο πρόεδρος 
ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΕΡΓΑΝΤΗΣ


Σχόλια

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr