Ο ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΟ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ COVID-19

Ο Δήμος Σπάρτης διαθέτει προσωπικό και χώρο ώστε να συμμετέχει ενεργά στην εμβολιαστική διαδικασία καταπολέμησης του covid-19.

Η Αντιδήμαρχος κ. Γεωργία Ζαχαράκη – Αναστασοπούλου, σε επιστολές που στάλθηκαν στην 6η ΥΠΕ και στην κ. Αραχωβίτη, υπεύθυνη του κέντρου Υγείας Σπάρτης, ενημερώνει πως ο Δήμος έγκαιρα προνόησε ώστε να προσληφθεί καταρτισμένο προσωπικό για τον covid-19. Συγκεκριμένα, 2 (δύο) Νοσηλεύτριες Π.Ε. και βοηθητικό προσωπικό, είναι στην διάθεση του Υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Κέντρου Εμβολιασμού, ώστε να συνδράμουν στην πραγματοποίηση των εμβολιασμών κατά του covid-19.

Ενώ το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας παραχωρεί τον χώρο που στεγάζεται το ΚΑΠΗ Σπάρτης, καθώς πληρεί όλες τις προϋποθέσεις (π.χ. προσβασιμότητα για ΑΜΕΑ και κατάλληλο εξοπλισμό, όπως ψυγείο – κλιματισμό κ.λ.π.), για όσο χρονικό διάστημα κρίνεται αναγκαίο για να χρησιμοποιηθεί ως κέντρο εμβολιασμού.

Είμαστε έτοιμοι και αναμένουμε οδηγίες από την 6η ΥΠΕ, ώστε να λειτουργήσει ένα επιπλέον Κέντρο Εμβολιασμού στην πόλη μας για την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των δημοτών μας.


Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ &

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΖΑΧΑΡΑΚΗ – ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΣχόλια

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr