Νεοκλής Κρητικός: «Αρχαιολογική ταυτότητα» στον αυτοκινητόδρομο «Μορέας»Ο βουλευτής Λακωνίας κ.Νεοκλής Κρητικός συναντήθηκε με τον κ.Γιάννη Καρνέση Γενικό Διευθυντή Συγκοινωνιών του Υπουργείου Υποδομών με σκοπό να συζητήσουν το θέμα της ελλειπούς αναγραφής στις πληροφοριακές πινακίδες του αυτοκινητοδρόμου «Μορέας» της Σπάρτης, πρωτεύουσας της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας και άλλων προορισμών της όπως είναι το Γύθειο, η Μονεμβάσια, ο Μυστράς, η Νεάπολη, η Αρεόπολη και η Ελαφόνησος.

Ο κ.Καρνέσης ενημέρωσε τον κ.Κρητικό ότι θα συνεδριάσουν οι αρμόδιες επιτροπές και θα αποφανθούν επί του θέματος, σημειώνοντας ότι όντως η Σπάρτη, όπως και κάθε πρωτεύουσα περιφερειακής ενότητας θα έπρεπε να αναγράφεται στις πληροφοριακές πινακίδες των αυτοκινητοδρόμων.

Ο κ.Κρητικός συγκεκριμένα αιτήθηκε να αναγραφεί η Σπάρτη στην έξοδο από τον αυτοκινητόδρομο «Ολυμπία Οδός» στον αυτοκινητόδρομο «Μορέας» και στην έξοδο προς Σπάρτη, στο Λεύκτρο, να αναγραφούν σε καφέ πινακίδα, οπωσδήποτε ο Μυστράς, η Μονεμβάσια και η Αρεόπολη.

Με αφορμή την πρόταση του κ.Κρητικού, ο κ. Καρνέσης σημείωσε ότι όντως η διοίκηση του αυτοκινητροδρόμου «Μορέας» σκέφτεται να δώσει και μία «αρχαιολογική ταυτότητα» στον αυτοκινητρόδρομο τοποθετώντας καφέ πινακίδες, οι οποίες και θα σημειώνουν τους ιστορικά φορτισμένους τόπους της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Με την ταύτιση των απόψεων περί αναγραφής των ιστορικών προορισμών στο πλαίσιο της πρόσκτησης «αρχαιολογικής ταυτότητας», είναι δεδομένο ότι θα δούμε κι άλλους προορισμούς της Λακωνίας αναγράφονται στις πινακίδες του αυτοκινητοδρόμου «Μορέας».


Σχόλια

SPARTI VIEW

NRG SPORTS

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr