Η Ελαφόνησος στο Πανόραμα Νησιωτικών Προορισμών



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23/2/2021 η παρουσίαση της Ελαφονήσου στο πλαίσιο του 15νθήμερου “Forum Ελληνικά Νησιά – Τουρισμός 2021″. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του νησιού παρουσίασε η Δήμαρχος Ελαφονήσου Ευσταθία Λιάρου, σε ζωντανή εκπομπή που προβλήθηκε σε πραγματικό χρόνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο Forum συμμετέχουν σημαντικοί ομιλητές από όλες τις νησιωτικές περιοχές της Ελλάδας και των εμπλεκόμενων φορέων. Υλοποιείται εν όψει και της επερχόμενης έκθεσης Πανόραμα Νησιωτικών Προορισμών, που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 14 με 16 Μαΐου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά, εφόσον το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες.

Σκοπός του Forum είναι η ανάδειξη των νησιωτικών τουριστικών προορισμών. Να ανιχνευθούν και να επισημανθούν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε νησιού, τα στοιχεία που διαφοροποιούν κάθε περιοχή και την ισχυροποιούν απέναντι στον ανταγωνισμό. Να συζητηθούν οι δυνατότητες για επιμέρους ανάπτυξη δραστηριοτήτων, δράσεων, πρωτοβουλιών που μπορούν να ενισχύσουν το τουριστικό προϊόν και να επεκτείνουν την τουριστική σεζόν. Η συζήτηση κρίνεται εξαιρετικά σημαντική, καθώς η πανδημία έχει προκαλέσει σοβαρότατα προβλήματα στην ταξιδιωτική κίνηση στην χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως με αποτέλεσμα να απαιτούνται δράσεις για την τουριστική ανάκαμψη.

Το Forum πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής , του ΕΟΤ και του Ελληνικού Δικτύου Μικρών Νησιών.


Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ