Ανάργυρος Μαριόλης: "ήρθε η δική μου σειρά να αναζητήσω τη βοήθεια του Καθηγητού κ. Σωτήρη Τσιόδρα"Επιστολή του κ. Μαριόλη για την εμπειρία που είχε στο «Αττικόν» με τον γιατρό κ. Τσιόδρα

«Ασθενής απέναντι στον Τσιόδρα

Ήταν το πρωινό που ο ουρανός συναντά Ήλιο νοητό και υπέρτερο, Φωστήρων Τρισηλίου, έτος 2021. Κρίθηκε αναγκαίο να ταξιδέψω από το λυκαυγές της Αρεόπολης στο Νοσοκομείο «Αττικόν», σε προγραμματισμένη συνάντηση για ένα προσωπικό ιατρικό πρόβλημα. Στο βάθρο της ιαματικής γεωμετρίας, ήρθε η δική μου σειρά να αναζητήσω τη βοήθεια του Καθηγητού κ. Σωτήρη Τσιόδρα.

Κύριε Καθηγητά, σας συνάντησα στην είσοδο του νοσοκομείου στις 8:15 και ένιωσα εκείνη τη στιγμή ότι όλα θα πάνε καλά. Με το γνωστό σας περπάτημα, το γνώριμο βλέμμα και την πνευματική προσήλωση στη στάση του σώματος, όταν με χαιρετήσατε και με υποδεχθήκατε λιτά, ένιωσα αυτό που είπε ο ποιητής: Απεραντοσύνη.


Στις στιγμές της θεραπευτικής τέχνης, κοινώνησα τη σιγουριά του Σωτήρη Τσιόδρα Ιατρού, στο αέναο άβατο της σιγουριάς που γεννά η ψυχή του Ανθρώπου.

Το σύνολο του Ελληνικού λαού αναγνωρίζει την ευγένεια, την καλοσύνη και την επιστημονική σας γνώση, κύριε Καθηγητά. Προσπαθήσατε και καταφέρατε να οδηγήσετε σε κανονικότητες δύσκολες για την εποχή το σύνολο του Ελληνικού λαού.

Δεν θα ξεχάσω ότι ήσασταν ο άνθρωπος που με καθησύχασε με ενσυναίσθηση από την πρώτη στιγμή. Έβλεπα ασθενείς που σας αναγνώριζαν στο νοσοκομείο και κρεμόντουσαν από τις λέξεις σας, όπως ο ενδεής αναζητά το Φως. Ζούμε σπάνια στον ιατρικό χώρο να αγκαλιάζει με ομόθυμη αγάπη ο κόσμος, ο συνάνθρωπος που δοκιμάζεται.

Στην κάθοδο προς την πύλη του νοσοκομείου και φεύγοντας από το «Αττικόν», εξομολογήθηκα στον άνεμο πόσο ευλογημένοι είναι αυτοί οι άνθρωποι που δέχονται τις υπηρεσίες σας.
Καθόλου τυχαίο, δυο ώρες μετά, δέχθηκα τηλεφώνημα από εσάς, κύριε Καθηγητά, για να παρακολουθήσετε την πορεία της υγείας μου, κοντά στην αρχαία Σπάρτη, λίγο πριν κλείσει ο κύκλος διαδρομής για την Αρεόπολη της Μάνης.

Οραματίζομαι κι εύχομαι αυτή η χώρα να μιμηθεί τον Καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα…

30 Ιανουαρίου 2021
Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
Ανάργυρος Δ. Μαριόλης»

ΠΗΓΗ: https://www.protothema.gr/greece/article/1091956/anarguros-mariolis-euharisto-ton-giatro-sotiri-tsiodra


Σχόλια

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr