Ο Σεβ. Μητροπολίτης μας χειροθέτησε Πνευματικό τον εφημέριο ΦοινικίουΤο πρωί της Κυριακής 21 Φεβρουαρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ευστάθιος τέλεσε το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας στον Ι.Ν Κοιμήσεως της Θεοτόκου Φοινικίου, με τη τήρηση όλων των προβλεπομένων μέτρων προστασίας για τον περιορισμό μετάδοσης του κορωνοϊού.

Ο σεπτός Ποιμενάρχης μας στην ομιλία του αναφέρθηκε στην έναρξη του Τριωδίου και στα μηνύματα που μπορούμε να αντλήσουμε από την ευαγγελική περικοπή της ημέρας, που αναφερόταν στην παραβολή του Τελώνου και του Φαρισαίου. Ιδιαίτερα στάθηκε στην υποκρισία, που στην εποχή μας δυστυχώς αποτελεί μάστιγα, αλλά και στην αρετή της ταπεινοφροσύνης.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος, με αφορμή την χειροθεσία σε Πνευματικό του εφημερίου Φοινικίου, π. Παναγιώτη Λεοντακιανάκη, που θα ακολουθούσε, μίλησε με επαινετικά λόγια για το πρόσωπο του ιερέα, που υπηρετεί με πίστη, ήθος και συνέπεια την εν λόγω Ενορία επί 22 συναπτά έτη, ενώ παράλληλα επισήμανε την σπουδαιότητα του συγκεκριμένου διακονήματος.

Από την πλευρά του ο π. Παναγιώτης, εμφανώς συγκινημένος, ευχαρίστησε θερμά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας για την εξαιρετική τιμή και την πατρική του αγάπη, ενώ του ευχήθηκε υγεία και μακροημέρευση ώστε να συνεχίσει να ποιμαίνει με σύνεση και σοφία την Ιερά Μητρόπολή μας για πολλά ακόμα χρόνια.

Σχόλια

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr