Στην τελική ευθεία ολοκλήρωσής του μπήκε ένα σημαντικό έργο της Π.Ε. ΛακωνίαςΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Στην τελική ευθεία ολοκλήρωσής του μπήκε ένα σημαντικό έργο

της Π.Ε. Λακωνίας


Αυτοψία στο εργοτάξιο της γέφυρας του Πόρου, στην περιφερειακή οδό Γερακίου, έκανε την περασμένη Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης, συνοδευόμενος από κλιμάκιο επιβλεπόντων μηχανικών.

Επί τόπου, ο αντιπεριφερειάρχης εξέτασε αίτημα πολιτών για μικροβελτιώσεις, λαμβάνοντας υπόψη το θεσμικό πλαίσιο αλλά και τη γνώση και την εμπειρία των ανθρώπων της περιοχής.

“Η γέφυρα του Πόρου και η περιφερειακή οδός Γερακίου ολοκληρώνονται και αυτό μας γεμίζει με χαρά και ικανοποίηση” δήλωσε ο Θ. Βερούτης για να σημειώσει στη συνέχεια:

“«Αναστήσαμε» ένα σταματημένο και ταλαιπωρημένο έργο που βασάνισε για πέντε χρόνια τους πολίτες της ανατολικής Λακωνίας. Εξασφαλίσαμε την χρηματοδότηση ολοκλήρωσής του, εντάξαμε τις εργασίες στο ΕΣΠΑ, υπογράψαμε νέα σύμβαση και μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο, με ταχείς ρυθμούς, το παραδίδουμε στους Λάκωνες έχοντας τηρήσει ένα αυστηρό χρονοδιάγραμμα.

Η εξέλιξη του έργου αυτού είναι η απόδειξη της διαφορετικής αντίληψης της νέας περιφερειακής Αρχής για την υλοποίηση των δημόσιων έργων, σε σχέση με το παρελθόν. Θα συνεχίσουμε, λοιπόν, προσηλωμένοι στο καθήκον να υλοποιούμε το σχέδιό μας για την Λακωνία, θεωρώντας την πολιτική λειτούργημα και όχι επάγγελμα”.

Εκ του Γραφείου Αντιπεριφερειάρχη

Σχόλια

MOTOPLACE

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr