Νεοκλής Κρητικός: ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ σε ΚΑΣΤΟΡΙ & ΞΗΡΟΚΑΜΠΙΝεοκλής Κρητικός: ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ σε ΚΑΣΤΟΡΙ & ΞΗΡΟΚΑΜΠΙ

Ο βουλευτής Λακωνίας κ. Νεοκλής Κρητικός είχε μια ουσιαστική συνεργασία, σήμερα, με τον κ. Θανάση Γιάνναρη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας "Κτιριακές Υποδομές Α.Ε." και τον κ. Θεόδωρο Κυριαζόπουλο, Γενικό Διευθυντή Έργων της εταιρείας, σχετικά με έργα αθλητισμού που θα ενισχύσουν τις τοπικές κοινότητες Καστορείου και Ξηροκαμπίου.

Συγκεκριμένα συζήτησαν την προοπτική κατασκευής κλειστού γυμναστηρίου στο Ξηροκάμπι και κατασκευή γηπέδων άθλησης εντός του σχολικού συγκροτήματος στο Καστόρι.

Η διαδικασία θα ξεκινήσει με επίσημο αίτημα από τον Δήμο Σπάρτης και η ΚΤΥΠ Α.Ε. θα ελέγξει τις πολεοδομικές και οικονομικές προϋποθέσεις εκτέλεσης των δύο έργων.

Στη συνέχεια ο κ. Κρητικός επικοινώβησε με τον δήμαρχο Σπάρτης κ. Πέτρο Δούκα, για να τον ενημερώσει σχετικά με τη θετική πρόθεση της ΚΤΥΠ Α.Ε. και για το διαδικαστικό της υπόθεσης, όπως επίσης και με τον πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού του δήμου Σπάρτης κ. Σταύρο Περγαντή, ο οποίος στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τη διαδικασία.

Είναι δεδομένη η θέληση της Διοίκησης της ΚΤΥΠ Α.Ε. να βοηθήσει τις τοπικές κοινότητες να αποκτήσουν σύγχρονες αθλητικές υποδομές.


Σχόλια

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr