Απάντηση Γ.Δεδεδήμου στην επιστολή του Ινστιτούτου ΣπάρτηςΜε έκπληξη διάβασα, σε μερίδα των ΜΜΕ, τη “διαμαρτυρία” του Ινστιτούτου Σπάρτης για τη μη χρηματοδότησή του από το Δήμο Σπάρτης!

Μάλιστα, η άστοχη αυτή διαμαρτυρία που στρέφεται εναντίον της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Σπάρτης και προσωπικά προς εμένα, ως Αντιδήμαρχο Οικονομικών, εστάλη με πομπώδη τρόπο πρώτα στα ΜΜΕ ενώ έως και σήμερα ούτε εγώ ούτε το Γραφείο Δημάρχου έχουμε λάβει σχετική επιστολή.

Να επισημάνω δε, ότι το Ινστιτούτο Σπάρτης, παρόλο που η Πρόεδρός του, κ. Κανελλοπούλου, γνωρίζει όλες τις σχετικές διαδικασίες που προβλέπονται για την επιχορήγηση συλλόγων και σωματείων, απέστειλε το αίτημα που αναφέρει στην επιστολή του, στο Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος (ΝΠΠΠ) με απλή κοινοποίηση στο Δήμο.

Τα δε υπονοούμενα περί στοχευμένης ή επιλεκτικής ενημέρωσης οποιουδήποτε Συλλόγου και Φορέα από την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Σπάρτης είναι παντελώς ανυπόστατα. Ήδη ο Πολιτιστικός Επιμορφωτικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Σελλασίας, στον οποίο προεδρεύει η ίδια η κ. Κανελλοπούλου, έχει χρηματοδοτηθεί με δύο χιλιάδες ευρώ (2.000,00€) για το 2020, αποδεικνύοντας ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση μεροληψίας προς κανένα φορέα (και φυσικά ότι γνώριζαν και γνωρίζουν τις διαδικασίες).

Όλα τα αιτήματα για επιχορήγηση από το Δήμο, εξετάζονται με μοναδικό γνώμονα τη δυνατότητα προσφοράς τους στους συμπολίτες μας (όπως περιγράφεται στο αίτημά τους), στο Δήμο της Σπάρτης και, φυσικά, τις οικονομικές δυνατότητες του Δήμου.

Εύχομαι ολόψυχα καλή και δημιουργική χρονιά

Η Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Ανάπτυξης

Γεωργία Δεδεδήμου


Σχόλια

Πρόσφατες καταχωρήσεις

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

LAKONIA-REALESTATE.GR