Νεοκλής Κρητικός: Η Λακωνία χρειάζεται δρόμουςΝεοκλής Κρητικός: Η Λακωνία χρειάζεται δρόμους

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών κ. Γιώργο Καραγιάννη


Ο βουλευτής κ. Νεοκλής Κρητικός πραγματοποίησε συνάντηση με τον γενικό γραμματέα Υποδομών κ. Γιώργο Καραγιάννη με αντικείμενο συζήτησης τα μεγάλα οδικά έργα, που δρομολογούνται στη Λακωνία, ήτοι την εθνική οδό Πυρί – Γύθειο και την περιφερειακή οδό Σκάλας – Βλαχιώτη.

Συγκεκριμένα για το Πυρί – Γύθειο: μένει η περάτωση των μελετών από τον μελετητή για να μπορέσει στη συνέχεια η Περιφέρεια να εντάξει το έργο στο ΕΣΠΑ. Τα χρονοδιαγράμματα είναι ασφυκτικά, καθώς για την περάτωση των μελετών απαιτούνται τουλάχιστον τρεις μήνες. Στο Υπουργείο είναι σίγουροι για τη δυνατότητα χρηματοδότησης του έργου. Το επόμενο διάστημα θα γίνουν ενέργειες για την ανάσχεση εμποδίων και τη γρηγορότερη παράδοση της μελέτης.

Περιφερειακή Σκάλας – Βλαχιώτη: η μελέτη του δρόμου θα παραδοθεί δωρεάν από τον παραχωρησιούχο στο πλαίσιο των ανταποδοτικών στο επόμενο διάστημα, ενώ το Υπουργείο θα εκτελέσει το σύνολο των αντιπλημμυρικών έργων του δρόμου.

Στο πέρας της συνάντησης ο κ. Κρητικός ζήτησε από τον κ. Καραγιάννη ιδιαίτερη μέριμνα για την ταχύτερη ανάσχεση των εμποδίων, καθώς είναι ανάγκη η Λακωνία να αποκτήσει σύγχρονους και ασφαλείς δρόμους, γεγονός που θα αναβαθμίσει την ασφάλεια της διέλευσης και μετακίνησης των Λακώνων, αλλά θα βοηθήσει καταλυτικά και στην τουριστική αναβάθμιση της Λακωνίας.


Σχόλια

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr