Ομαλά εξελίσσεται η διαδικασία του εμβολιασμού και στην Περιφέρεια ΠελοποννήσουΣε εξέλιξη βρίσκεται ήδη ο εμβολιασμός κατά της covid-19 στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Κορίνθου, ενώ αύριο Παρασκευή 8 Ιανουαρίου ξεκινά η σχετική διαδικασία και στα υπόλοιπα νοσοκομεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η οποία θα συνεχιστεί με τους ιδιώτες γιατρούς

Αυτό γνωστοποιεί ο εντεταλμένος για την Υγεία περιφερειακός σύμβουλος γιατρός Αγγελος Χρονάς με ανακοίνωσή του, στην οποία ενημερώνει ότι σε πανελλαδικό πλαίσιο ο εμβολιασμός έχει ξεκινήσει για τους υγειονομικούς και τις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων και με βάση τον προγραμματισμό αναμένεται μέχρι τέλος του Ιανουαρίου να έχουν εμβολιαστεί 220.000, ενώ θα έχει ξεκινήσει και ο εμβολιασμός των ατόμων άνω των 85 ετών.

Η πλατφόρμα για τα ραντεβού εμβολιασμού θα ανοίξει την ερχόμενη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου και θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν σχετική αίτηση. Ο εμβολιασμός είναι δωρεάν και συστήνεται να γίνει από όλους, ώστε να αποκτηθεί το απαραίτητο τείχος ανοσίας, για να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, πολύ πιο σύντομα

Σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Πελοποννήσου θα λειτουργήσουν αρκετά εμβολιαστικά κέντρα, για την άριστη εξυπηρέτηση των πολιτών.

“Ως Περιφερειακή Αρχή, όπως άλλωστε έχει δηλωθεί και δια στόματος του περιφερειάρχη μας Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος, όταν έρθει η σειρά του να εμβολιαστεί, θα το πράξει, δίνοντας το καλό παράδειγμα, θα είμαστε αρωγοί σε ό,τι μας ζητηθεί και όπου μπορούμε να βοηθήσουμε θα το πράξουμε” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αγγ. Χρονάς.


Σχόλια

Πρόσφατες καταχωρήσεις

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

LAKONIA-REALESTATE.GR