ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΣΗΦΗ ΒΑΛΥΡΑΚΗΜε βαθιά θλίψη, αποχαιρετάω τον σύντροφο, Σήφη Βαλυράκη, ύστερα από τον αδόκητο χαμό του, στα νερά του Ευβοϊκού κόλπου χθες, 24 Ιανουαρίου 2021. Εραστής του πάτριου και των υψηλών ιδανικών της Δημοκρατίας, της Δικαιοσύνης και της Ελευθερίας, διέγραψε μια μυθιστορηματική πορεία ζωής, αγωνιζόμενος με απίστευτο θάρρος και γενναιότητα, εναντίον της δικτατορίας των συνταγματαρχών, την αποκατάσταση της δημοκρατίας στην Ελλάδα και την υλοποίηση των αρχών του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος του Ανδρέα Παπανδρέου για Εθνική Ανεξαρτησία – Λαϊκή Κυριαρχία – Κοινωνική Απελευθέρωση – Δημοκρατία.

Άφοβος και γνήσιος Αγωνιστής, με ακέραιη την ευγένεια και τη λεβεντιά στην ψυχή του, ένας Έλληνας πατριώτης με στρατηγική σκέψη, που χρησιμοποιώντας κάθε φορά τα διαθέσιμα μέσα, πετύχαινε την υπέρβαση και την προώθηση των πολιτικών του αγώνων, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό. Από τα κρατητήρια του ΕΑΤ – ΕΣΑ των Αθηνών, στις φυλακές της Κέρκυρας και από εκεί στα αλβανικά κάτεργα του Ενβερ Χότζα. Ο Αγωνιστής Βαλυράκης, πάλεψε, άντεξε και νίκησε τις δυνάμεις του σκότους, διδάσκοντας με το παράδειγμά του, όλους εμάς, ότι χωρίς προσωπικές θυσίες δε θεμελιώνονται στην κοινωνία μας οι αξίες και τα ιδανικά που συγκροτούν τον πολιτισμό μας.

Ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, βουλευτής και υπουργός επί σειρά ετών, υπηρέτησε δημιουργικά και παραγωγικά την κοινωνία και την πατρίδα μέσα από την αδιάκοπη πολιτική του δράση και με το ήθος, την άκαμπτη αγωνιστικότητα και το γενναίο του φρόνημα, λειτουργεί ως διαχρονικό και φωτεινό παράδειγμα, υπεύθυνου και συγκροτημένου πολιτικού, καθώς και πρότυπο αγωνιστή, που τίμησε με τη ζωή και την προσφορά του, τη Δημοκρατική Παράταξη.

Συλλυπούμαι θερμά την οικογένειά του.

Καλό ταξίδι σύντροφε, Σήφη Βαλυράκη, στη θάλασσα της Ελευθερίας, που τόσο αγάπησες κι αυτή με τη σειρά της, σε έκλεισε παντοτινά στην αγκαλιά της !ΝΙΚΟΣ Ι. ΚΟΥΦΟΣ


ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ


Σχόλια

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr