Προβολή της Σπάρτης σε ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ με τίτλο “Tagging all Greece by Same84”

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προβολή της Σπάρτης σε ντοκιμαντέρ της ΕΡΤΣτη Σπάρτη βρίσκεται αυτές τις ημέρες, τηλεοπτικό συνεργείο το οποίο επιμελείται και αναπτύσσει τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ με τίτλο “Tagging all Greece by Same84”.

Το “Tagging all Greece by Same84” είναι ταξιδιωτική σειρά ντοκιμαντέρ η οποία ακολουθεί τον διάσημο καλλιτέχνη (street artist) Same84, σε ένα μεγάλο ταξίδι δημιουργίας σε όλη την Ελλάδα. Δημιουργίες του Same84 βρίσκονται στην Αθήνα καθώς και σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στο ντοκιμαντέρ, ο Same84 επισκέπτεται γνωστούς τόπους με μοναδική ιστορία, αναδεικνύοντας το σύμβολο που καθορίζει τον κάθε τόπο. Στο τέλος κάθε ταξιδιού ο καλλιτέχνης θα αφήσει στο μέρος που θα επισκεφτεί τη δική του καλλιτεχνική δημιουργία συμβάλλοντας στην περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη του τόπου, με την καλύτερη δυνατή προβολή του μέσα από το κανάλι της ΕΡΤ.

Ο Δήμαρχος Σπάρτης ήταν θετικός ώστε να συμβάλλει ο Δήμος με το καλύτερο τρόπο στην υλοποίηση αυτού του έργου πιστεύοντας στα πολλαπλά οφέλη για την τουριστική προβολή της πόλης μας.

Το έργο που αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο Σάββατο 19/12/2020 και απεικονίζει την Ωραία Ελένη, θα είναι ορατό από όλους όσους κινούνται στον κυκλικό κόμβο στη νότια είσοδο της πόλης της Σπάρτης.

Με την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του ντοκιμαντέρ “Tagging all Greece by Same84, και την προβολή των εικόνων της Σπάρτης μέσω της ΕΡΤ φέροντας πλέον και το νέο καλλιτεχνικό έργο ενός διάσημου καλλιτέχνη, η Σπάρτη θα δίνει έναν επιπλέον λόγο στον επισκέπτη να την επισκεφτεί.

Ευχαριστίες αξίζουν στον προϊστάμενο Β/μιας Εκπαίδευσης κ. Αγάπιο Οικονομίδη και τους διευθυντές του 2ου Γυμνασίου και Λυκείου Σπάρτης, κ. Γιαννουλέα και κ. Παπαδάκο που δέχθηκαν την πρόταση του Τμήματος Τουρισμού να γίνει το έργο στους χώρους του συγκροτήματός τους και συνεργάστηκαν άψογα, καθώς και στους Αντιδημάρχους Κανακάκο Χρήστο και Καπονικολό Δημήτρη για την πολύτιμη βοήθειά τους.Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ και

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΖΑΧΑΡΑΚΗ – ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΑ

Σχόλια

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr