ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΕΒΑ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Κοινωνική Σύμπραξη Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, με επικεφαλής εταίρο (Δικαιούχο) την Περιφέρεια Πελοποννήσου/Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, η οποία υλοποιεί στην Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), θα πραγματοποιήσει διανομή προϊόντων προς τις αδύνατες οικονομικά οικογένειες της ΠΕ Λακωνίας που είναι δικαιούχοι του Προγράμματος.

Η διανομή αυτή υλοποιείται στα πλαίσια των Αποκεντρωμένων προμηθειών που διενεργεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου με χρήματα του Ευρωπαϊκού Ταμείου της χρηματοδοτικής περιόδου 2018-2019 του ΕΠ ΕΒΥΣ του ΤΕΒΑ. Είναι η 3η σε σειρά διανομή αυτής της χρηματοδοτικής περιόδου και αφορά τη διάθεση προϊόντων συνολικής αξίας 234.366,19€ και είναι είδη: τρόφιμα μακράς διάρκειας, νωπό κρέας(βόειο, χοιρινό, κοτόπουλο), γαλακτοκομικά(τυρί φέτα, γραβιέρα, τυρί ημίσκληρο) και είδη βασικής υλικής συνδρομής. Οι ωφελούμενες οικογένειες στην ΠΕ Λακωνίας μετά τη τελευταία ενημέρωση της ηλεκτρονικής καταγραφής ανέρχονται στις 1.463.

Η διανομή θα γίνει ταυτόχρονα σε όλους τους Δήμους της Π.Ε. Λακωνίας από την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020 έως και τη Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020 και αφορά στους Δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν επιλέξει να είναι και ωφελούμενοι του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD).Η διάθεση των προϊόντων θα γίνει στα παρακάτω ορισμένα σημεία διανομών, με την επίδειξη του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας και του αριθμού ΑΜΚΑ, ενώ θα πρέπει να τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται λόγω κορωνοιού (covid 19):
ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ:… ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ-ΠΑΛΑΙΟ ΓΗΠΕΔΟ


ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ:……………..ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ


ΔΗΜΟΣ ΕΥΡΩΤΑ:………………………..ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΒΛΑΧΙΩΤΗ


ΔΗΜΟΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ:


ΜΟΛΑΟΙ…………………………………ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΛΑΩΝ


ΝΕΑΠΟΛΗ………………………………ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ


ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ:Για την πόλη της Σπάρτης η διανομή θα πραγματοποιηθεί με αποστολή των προϊόντων κατ’οίκον, ενώ για τις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Σπάρτης από την ανατολική πλευρά του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας στη Σπάρτη.

Οι δικαιούχοι του Προγράμματος θα λάβουν ειδοποίηση με sms σύμφωνα με την οποία θα καθορίζεται αναλυτικότερα ο τόπος και ο χρόνος παραλαβής των προϊόντων.Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2731363234, 2731363220ΣΠΑΡΤΗ 11-12-2020


Η Υπεύθυνη Υλοποίησης Έργου ΤΕΒΑ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

για την ΠΕ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΒΕΡΟΥΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΦΛΕΒΑΡΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
Σχόλια

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr