Στηρίζουμε την τοπική αγορά, τους δικούς μας ανθρώπους!Στηρίζουμε την τοπική αγορά, τους δικούς μας ανθρώπους!

Γράφει ο Περικλής Λαμπρινός


Η κυβέρνηση της ΝΔ με την εφαρμογή του click away δίνει τη χαριστική βολή στο λιανεμπόριο, και ειδικά στις τοπικές αγορές, δημιουργώντας πολλαπλάσια προβλήματα και βάρη, χωρίς να υποστηρίζει με ουσιαστικά μέτρα χιλιάδες μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Άλλωστε τα μέτρα που έχει λάβει αφορούν σε αναστολές πληρωμών και δάνεια προκαλώντας τη συσσώρευση ιδιωτικού χρέους.

Από την άλλη πλευρά, τα μεγάλα εμπορικά καταστήματα κερδίζουν όλο και μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς και αποτελούν μεγάλη απειλή για τα μικρά καταστήματα της γειτονιάς.

Στον αγώνα που κάνουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Λακωνίας για την επιβίωσή τους και για τη διατήρηση των θέσεων εργασίας, δεν μένουμε αμέτοχοι.

Ψωνίζοντας από τα μαγαζιά της γειτονιάς μας, βοηθάμε στη στήριξη της επιχειρηματικότητας, προστατεύουμε τους επαγγελματίες και τους εργαζομένους!

Επιλέγουμε να κάνουμε τα ψώνια μας ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά από τα μικρά καταστήματα της περιοχής μας, δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στους συμπολίτες μας.

Σ’αυτούς τους δύσκολους καιρούς θα πρέπει να αποκτούμε συνείδηση, να στηρίζουμε έμπρακτα τον τόπο μας και τους συνανθρώπους μας. Στηρίζουμε την τοπική μας αγορά, για να μας βρει η επόμενη μέρα όλους μαζί!

Δεν αφήνουμε κανένα κατάστημα να «κατεβάσει ρολά»!

Καλές γιορτές !


Σχόλια

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr