ΠΕΤΡΟΣ ΔΟΥΚΑΣ : "Καλή Πρωτοχρονιά σε όλες και όλους! Με υγεία, γαλήνη και δημιουργικότητα"

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το 2020 ήταν μια αναπάντεχα δύσκολη χρονιά.

Οι κοινωνίες δοκιμάστηκαν, αλλά έμειναν όρθιες παρά τις απώλειες σε φίλους, συνανθρώπους μας, και φυσικά σε όλα τα οικονομικά ζητήματα!

Αντιλαμβάνομαι ότι πολλοί υποτιμούν τη σοβαρότητα του κορωνοϊού. Κάποιοι, ναι, μπορεί να τον περάσουν ήπια, αλλά δεν μπορείς να ξέρεις από πριν αν θα τύχει σε σένα ο ‘λαχνός’ της τεράστιας ταλαιπωρίας, της διασωλήνωσης, και των μόνιμων βλαβών και δυσλειτουργιών που φαίνεται να επιφέρει.

Απλά πιστεύω πως δεν αξίζει να ρισκάρει κανείς να κολλήσει ο ίδιος και να τον μεταδώσει σε συγγενείς και φίλους, μη παίρνοντας τα κατάλληλα μέτρα προστασίας που προτείνουν οι επιστήμονες!

Όσον αφορά ‘τα δικά μας’ εδώ στη Σπάρτη:

Ναι, είμαι βέβαιος ότι θα πάμε πολύ καλύτερα με πολλά Δημοτικά έργα, με συνεχείς δράσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας, της αγροτικής οικονομίας και του τουρισμού, με πλήθος αθλητικών εκδηλώσεων διεθνούς εμβέλειας που θα καταστήσουν τη Σπάρτη κέντρο παγκόσμιου ενδιαφέροντος για κάποια αθλήματα, με πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων που φιλοδοξούν να καταστήσουν τη Σπάρτη διεθνές κέντρο ‘παραγωγής σκέψης’ και που θα βοηθήσουν στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, με τη λειτουργία των Υπηρεσιών του Δήμου με τρόπο πιο φιλικό για τον πολίτη, που θα ικανοποιεί και ξεπερνά τις προσδοκίες του.

Επιπλέον,

— Θέλω να ευχαριστήσω και τους 41 Δημοτικούς Συμβούλους και τους Αρχηγούς και των 3 παρατάξεων της Αντιπολίτευσης, κυρίους Αργειτάκο, Βαλιώτη και Βουνάση, για την πολύ καλή συνεργασία μας!

Είναι ικανοί και έντιμοι πατριώτες!

Παρά τις συχνά έντονες αντιπαραθέσεις μας, ο στόχος ήταν κοινός - το καλό της Σπάρτης, δηλαδή του Δήμου Σπάρτης- έστω και αν ο καθένας βλέπει το κοινό καλό με το δικό του τρόπο, με τη δική του ιεράρχηση προτεραιοτήτων και τους δικούς του ρυθμούς!

— Θερμές ευχαριστίες και στους Αντιδημάρχους, σε όλα τα στελέχη του Συνδυασμού μας, που στήριξαν και στηρίζουν τη προσπάθειά μας, τους Προέδρους και όλα τα Μέλη των ΔΣ των Νομικών μας Προσώπων και Επιτροπών, στους Συμβούλους μας, στους συνεργάτες του Γραφείου μου που ταλαιπωρώ με τα περίεργα ωράριά μου, και σε όλα εκείνα τα στελέχη των Υπηρεσιών που επέδειξαν ξεχωριστό ζήλο και επιμέλεια!

Ψηλά το κεφάλι, σηκωμένα τα μανίκια και όλα θα πάνε καλά!

Καλή μας Χρονιά!


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ

ΠΕΤΡΟΣ ΔΟΥΚΑΣΣχόλια

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr