ΠΕΤΡΟΣ ΔΟΥΚΑΣ : "Καλή Πρωτοχρονιά σε όλες και όλους! Με υγεία, γαλήνη και δημιουργικότητα"

 



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το 2020 ήταν μια αναπάντεχα δύσκολη χρονιά.

Οι κοινωνίες δοκιμάστηκαν, αλλά έμειναν όρθιες παρά τις απώλειες σε φίλους, συνανθρώπους μας, και φυσικά σε όλα τα οικονομικά ζητήματα!

Αντιλαμβάνομαι ότι πολλοί υποτιμούν τη σοβαρότητα του κορωνοϊού. Κάποιοι, ναι, μπορεί να τον περάσουν ήπια, αλλά δεν μπορείς να ξέρεις από πριν αν θα τύχει σε σένα ο ‘λαχνός’ της τεράστιας ταλαιπωρίας, της διασωλήνωσης, και των μόνιμων βλαβών και δυσλειτουργιών που φαίνεται να επιφέρει.

Απλά πιστεύω πως δεν αξίζει να ρισκάρει κανείς να κολλήσει ο ίδιος και να τον μεταδώσει σε συγγενείς και φίλους, μη παίρνοντας τα κατάλληλα μέτρα προστασίας που προτείνουν οι επιστήμονες!

Όσον αφορά ‘τα δικά μας’ εδώ στη Σπάρτη:

Ναι, είμαι βέβαιος ότι θα πάμε πολύ καλύτερα με πολλά Δημοτικά έργα, με συνεχείς δράσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας, της αγροτικής οικονομίας και του τουρισμού, με πλήθος αθλητικών εκδηλώσεων διεθνούς εμβέλειας που θα καταστήσουν τη Σπάρτη κέντρο παγκόσμιου ενδιαφέροντος για κάποια αθλήματα, με πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων που φιλοδοξούν να καταστήσουν τη Σπάρτη διεθνές κέντρο ‘παραγωγής σκέψης’ και που θα βοηθήσουν στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, με τη λειτουργία των Υπηρεσιών του Δήμου με τρόπο πιο φιλικό για τον πολίτη, που θα ικανοποιεί και ξεπερνά τις προσδοκίες του.

Επιπλέον,

— Θέλω να ευχαριστήσω και τους 41 Δημοτικούς Συμβούλους και τους Αρχηγούς και των 3 παρατάξεων της Αντιπολίτευσης, κυρίους Αργειτάκο, Βαλιώτη και Βουνάση, για την πολύ καλή συνεργασία μας!

Είναι ικανοί και έντιμοι πατριώτες!

Παρά τις συχνά έντονες αντιπαραθέσεις μας, ο στόχος ήταν κοινός - το καλό της Σπάρτης, δηλαδή του Δήμου Σπάρτης- έστω και αν ο καθένας βλέπει το κοινό καλό με το δικό του τρόπο, με τη δική του ιεράρχηση προτεραιοτήτων και τους δικούς του ρυθμούς!

— Θερμές ευχαριστίες και στους Αντιδημάρχους, σε όλα τα στελέχη του Συνδυασμού μας, που στήριξαν και στηρίζουν τη προσπάθειά μας, τους Προέδρους και όλα τα Μέλη των ΔΣ των Νομικών μας Προσώπων και Επιτροπών, στους Συμβούλους μας, στους συνεργάτες του Γραφείου μου που ταλαιπωρώ με τα περίεργα ωράριά μου, και σε όλα εκείνα τα στελέχη των Υπηρεσιών που επέδειξαν ξεχωριστό ζήλο και επιμέλεια!

Ψηλά το κεφάλι, σηκωμένα τα μανίκια και όλα θα πάνε καλά!

Καλή μας Χρονιά!


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ

ΠΕΤΡΟΣ ΔΟΥΚΑΣ



Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ