Η Σπάρτη φοράει τα Χριστουγεννιάτικά της!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Σπάρτη φοράει τα Χριστουγεννιάτικά της!


Την Παρασκευή 11 Δεκέμβριου, ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Πέτρος Δούκας και η Αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης κα Γεωργία Αναστασοπούλου - Ζαχαράκη λαμβάνοντας υπόψη τα μέτρα προστασίας για τον COVID-19, πραγματοποίησαν τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης, η οποία μεταδόθηκε διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας του Δήμου μας (www.sparti.gov.gr). Με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Χριστουγεννιάτικου στολισμού του Δήμου μας οι οποίες φέτος, λόγω της κατάστασης με την υγειονομική κρίση θέλαμε να αποτελέσουν μία νότα αισιοδοξίας στους δύσκολους καιρούς που περνάμε.


Τόσο η πόλη της Σπάρτης, όσο και οι τοπικές κοινότητες φόρεσαν τα γιορτινά τους για να υποδεχθούν τα Χριστούγεννα.


Με σωστό προγραμματισμό, ο κ. Δήμαρχος όρισε επιτροπή η οποία επιμελήθηκε το Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο με στόχο να προσφέρει χαρά και ικανοποίηση στους Δημότες μας αλλά και να κάνει το Δήμο Σπάρτης Χριστουγεννιάτικο προορισμό, προωθώντας ουσιαστικά την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής μας αφού με αυτό τον τρόπο θα προσέλκυε πελάτες τόσο για τα εμπορικά μας καταστήματα όσο και για τα καταστήματα εστίασης, τα ξενοδοχεία μας κλπ.


Δυστυχώς η υγειονομική κρίση επηρέασε με τον πλέον αρνητικό τρόπο τις προσδοκίες μας και έφερε ολόκληρη την χώρα σε γενικό lockdown. Παρόλα αυτά, η Δημοτική αρχή με μεγάλο αίσθημα ευθύνης προχώρησε στην έγκαιρη ολοκλήρωση του σχεδιασμού ώστε οι Δημότες να χαρούν το γιορτινό στολισμό και να νιώσουν όση περισσότερη αισιοδοξία μπορούν για τις επόμενες εβδομάδες, βλέποντας την πόλη γεμάτη φως!


Ως Αντιδήμαρχος Τουρισμού και συντονίστρια για την επιτροπή των Χριστουγεννιάτικου διακόσμου θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της επιτροπής συγκεκριμένα τους Αντιδημάρχους κ. Γ Δεδεδήμου, κ. Δ. Καπονικολό, την Πρόεδρο του Ν. Π. Π. Π κ. Ε. Δαράκη και τον Πρόεδρο της τοπικής Κοινότητας Σπάρτης κ. Δ. Κακούρο, καθώς τα συνεργεία του Δήμου μας για την εξαιρετική δουλειά που έκαναν.


Αλλά πάνω απ όλους ευχαριστώ τον κ. Δήμαρχο που δέχθηκε την πρόταση μας όπως του εστάλη ήδη από τον περασμένο Αύγουστο, αλλά και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε ορίζοντας με υπεύθυνη συντονίστρια της όλης προσπάθειας.


Ελπίζουμε του χρόνου οι συνθήκες να επιτρέψουν στους Δημότες και στους επισκέπτες μας να απολαύσουν περισσότερο το στολισμό του Δήμου μας και να είστε σίγουροι ότι και τα επόμενα Χριστούγεννα η Δημοτική αρχή θα κάνει ό,τι καλύτερο για να λάμψει η ιστορική μας πόλη και να γίνει Χριστουγεννιάτικος προορισμός.


Εύχομαι ολόψυχα σε όλους σας καλά Χριστούγεννα και το νέο έτος να σας φέρει υγεία, χαρά και αγάπη.

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣΓΕΩΡΓΙΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ - ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥΣχόλια

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr