Επίσκεψη Αραχωβίτη στο Κέντρο Υγείας ΓυθείουΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στ. Αραχωβίτης - Επόμενη στάση το Κέντρο Υγείας Γυθείου


Συνάντηση με τη διευθύντρια του Κ.Υ. Γυθείου κ. Αγγελάκου και το προσωπικό του Κέντρου είχε ο βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στ. Αραχωβίτης, την Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου.


Συζητήθηκαν εκτενώς οι νέες συνθήκες που έχουν προκύψει εξαιτίας του κορονοϊού, οι ανάγκες στελέχωσης σε βασικές ειδικότητες που αδυνατίζουν το Κέντρο Υγείας, κυρίως του μικροβιολόγου, θέση η οποία είχε δρομολογηθεί για κάλυψη. Αναδείχθηκε το σοβαρό πρόβλημα που θα προκύψει το επόμενο διάστημα με τους οδηγούς ασθενοφόρων των νοσοκομείων που θα αποχωρήσουν λόγω συνταξιοδοτήσεων, αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην διακομιδή των ασθενών σε όλη την Λακωνία.

Ο βουλευτής αντάλλαξε ευχές για τις γιορτές και ευχαρίστησε όλο το προσωπικό που αγωνίζεται για την υγεία μας με αυταπάρνηση.

“Είναι άμεση η ανάγκη ενίσχυσης με προσωπικό και εξοπλισμό καθώς και για συνταγογράφηση των τεστ για τον ιό. Δεν πρέπει να μείνουμε μόνο στο χειροκρότημα και την προπαγάνδα. Για το λόγο αυτό, ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ κατέθεσε τροπολογία για ενίσχυση με έναν μισθό των εργαζομένων στην πρώτη γραμμή της πανδημίας” υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κ. Αραχωβίτης.


Σχόλια

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr