Το Χριστουγεννιάτικο Διαδικτυακό Χωριό έρχεται στο Δήμο Ανατολικής Μάνης!!!




Το Χριστουγεννιάτικο Διαδικτυακό Χωριό έρχεται στο Δήμο Ανατολικής Μάνης!!!

Τα Χριστούγεννα φέτος θα είναι διαφορετικά σε όλον τον πλανήτη αλλά τα παιδιά εξακολουθούν να τα περιμένουν. Με όχημα λοιπόν τη φαντασία, σ’ ένα covid free περιβάλλον τα παιδιά θα μπορέσουν να βιώσουν τη χαρά των Χριστουγέννων, να παίξουν, να επικοινωνήσουν, να διασκεδάσουν!
Εφόσον η διαδικτυακή επικοινωνία είναι πια μια νέα καθημερινότητα για όλους!

Μια πρωτότυπη ιδέα που αξιοποιεί τις δυνατότητες της τεχνολογίας και του διαδικτύου προσαρμοσμένη στις συνθήκες που επιβάλλει η υγειονομική κρίση, εμπνεύστηκαν και υλοποιούν ο Φώτης Σπύρος και ο Νίκος Χρηστίδης για τα φετινά Χριστούγεννα, το ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΧΩΡΙΟ ας γίνει ένα καταφύγιο χαράς και διασκέδασης για μας και τα παιδιά μας


🔹Η πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμη για 16 ώρες το 24ωρο(8:00 έως 00:00). Οι ώρες προβολής του «ζωντανού» προγράμματος θα είναι 17:00 - 22:00 τις καθημερινές (έως την λήξη των μαθημάτων των παιδιών για τις γιορτές των Χριστουγέννων). Και Την περίοδο τών διακοπών 16:00 -22:00.

Αυτές τις 6 ώρες τα παιδιά θα μπορούν να απολαύσουν ένα πλούσιο χριστουγεννιάτικο ψυχαγωγικό και δημιουργικό πρόγραμμα φτιαγμένο από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους. Θα μπορούν να επικοινωνήσουν, να συμμετέχουν ενεργά, να παίξουν, να δημιουργήσουν, να χαρούν. Ο μικρός αξιαγάπητος εξωγήινος Ε;ΤΙ; θα ζητήσει την βοήθεια παιδιών και καλικαντζάρων, με σύμμαχο την φαντασία τους και την σύγχρονη τεχνολογία θα τον βοηθήσουν αποτελεσματικά! Θα επισκεφτούν το Μουσείο των Αξιών που δεν πρέπει να χαθούν (όπως η αγκαλιά, το οικογενειακό Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, το να πιστεύεις στον Αϊ Βασίλη και να κάνεις μια ευχή όταν πέφτει ένα αστέρι, κ.α.). Ο μικρός μας εξωγήινος θα μάθει ακόμα τα παλιά παιχνίδια που παίζανε στην Γη, όπως κρυφτό, κουτσό, αμπάριζα κ.α. Θα γνωρίσει τον Άγιο Βασίλη, τη Μάγια Μέλισσα και τα Στρουμφ, θα πάρει μαθήματα καραγκιόζη, χορού, μαγειρικής & ζαχαροπλαστικής! Τα παιδιά θα μπορούν επικοινωνήσουν με τον Άγιο Βασίλη, τα Στρουμφάκια και τον Εξωγήινο Ε;ΤΙ; . Συμμετέχουν ο συνθέτης Τάσος Ιωαννίδης, η Παιδική Χορωδία του Σπύρου Λάμπρου, ο μάγος Sankara ,το Θέατρο Μαριονέτας Γκότση, το Θέατρο Κούκλας της Ιρίνας Μπόικο, το Θέατρο Σκιών του Στάθη Λαγκαδά και πολλοί άλλοι. Τίποτα δεν πρέπει να μετριάσει την χριστουγεννιάτικη χαρά τών παιδιών.



Καλά Χριστούγεννα!!



 

22/12/2020


Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ