Λειτουργία της διαδικτυακής πύλης Access2Markets που αφορά τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

 

Στα πλαίσια της ενημέρωσης του επιχειρηματικού κόσμου του Δήμου μας και ειδικότερα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με στόχο την πολύπλευρη πληροφόρηση για την ανάπτυξή τους, σας γνωρίζουμε ότι: Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εγκαινίασε τη διαδικτυακή πύλη Access2Markets, για την ενίσχυση του εμπορίου εκτός των συνόρων της ΕΕ από τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

H νέα πύλη έρχεται να ικανοποιήσει τα αιτήματα των ενδιαφερομένων για καλύτερη επεξήγηση των εμπορικών συμφωνιών και υποβοήθηση των εταιρειών στην προσπάθειά τους να διαπιστώσουν εάν πληρούν τις προϋποθέσεις για εκπτώσεις στους δασμούς. Η πύλη αυτή προορίζεται τόσο για τις εταιρείες που έχουν αναπτύξει ήδη διεθνή εμπορική δραστηριότητα, όσο και για εκείνες που ξεκινούν τώρα να εξερευνούν ευκαιρίες στις αγορές του εξωτερικού.

Αναλυτικά στοιχεία μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα της Access2Markets: https://trade.ec.europa.eu/access-to-markets/el/content

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τους υπαλλήλους του Δήμου Σπάρτης: κ. Βρύνιο Ιωάννη τηλ.: 27310361126 και κ. Τσαπάρα Δημοσθένη τηλ.: 2731022482.

Για την καλύτερη πληροφόρησή σας, επισυνάπτεται το Δελτίο Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και το σχετικό φυλλάδιο.Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

Αγροτικής

Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΝΑΚΑΚΟΣ


Σχόλια

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr