Δαβάκης: Άλμα προόδου στην πορεία του αρδευτικού δικτύου Τρινάσου του Δήμου ΕυρώταΚαρπούς απέδωσε η πρόσφατη τηλεδιάσκεψη που είχε ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης και το ΔΣ του ΤΟΕΒ Τρινάσου με τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος, Νίκο Ταγαρά.
Συγκεκριμένα, όπως είχε ζητήσει ο Λάκωνας βουλευτής, ολοκληρώθηκε χθες (26/11) ο έλεγχος πληρότητας του φακέλου Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου, ώστε να αποσταλεί άμεσα στην Περιφέρεια και στις άλλες συναρμόδιες υπηρεσίες για γνωμοδότηση.

Μετά τη θετική αυτή εξέλιξη, ο Θανάσης Δαβάκης δήλωσε:

Πρόσφατα είχαμε, μαζί με το ΔΣ του ΤΟΕΒ Τρινάσου, τηλεδιάσκεψη με τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος, Νίκο Ταγαρά και την προϊσταμένη της Διεύθυνσης Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης του υπουργείου, με θέμα την πορεία του έργου εκσυγχρονισμού του αρδευτικού δικτύου.

Σε εκείνη τη συνάντηση είχα υπογραμμίσει στον υπουργό τη ζωτική σημασία που έχει για την πρωτογενή παραγωγή της περιοχής, ο εκσυγχρονισμός του αρδευτικού δικτύου Τρινάσου και του είχα ζητήσει να προχωρήσουν οι απαραίτητες ενέργειες για να επισπευσθεί η πορεία του έργου.

Χθες, σε λιγότερο από δεκαπέντε ημέρες, ολοκληρώθηκε το πρώτο μεγάλο βήμα, που αφορά το φάκελο της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ), γεγονός που σημαίνει ότι ένα έργο που είχε καθυστερήσει για πολύ καιρό δρομολογείται σταθερά.

Ευχαριστώ τον Νίκο Ταγαρά για τη βοήθειά του. Παραμένω πάντα δίπλα και στη διάθεση του ΔΣ του ΤΟΕΒ Τρινάσου και των παραγωγών της περιοχής.


Σχόλια

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr