Συνεργασία Καρβέλη - Δαβάκη για θέματα υγείας της ΛακωνίαςΣυνάντηση με τον Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννη Καρβέλη είχε ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης. Μαζί του ήταν και η διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Σπάρτης (Αστικού Τύπου) γιατρός κ. Σταθούλα Αραχωβίτη, συνοδευόμενη από τη νοσηλεύτρια κ. Μαρία Ερήμου.
Βασικό θέμα της συνάντησης ήταν η καλύτερη λειτουργία του Κέντρου Υγείας στη Σπάρτη, για την εξασφάλιση της οποίας ο Λάκωνας βουλευτής και η κ. Σταθούλα Αραχωβίτη ζήτησαν την ενίσχυσή του με επιπλέον ιατρικό προσωπικό και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.

Ταυτόχρονα, ο Θανάσης Δαβάκης έθεσε στον Διοικητή το ζήτημα της ολικής αναβάθμισης του Κέντρου Υγείας Καστορείου, το οποίο είναι νευραλγικής σημασίας για όλη την περιοχή ευθύνης του, αλλά δυστυχώς μέχρι σήμερα υπολειτουργεί.

Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ απεδέχθη το αίτημα ενίσχυσης του Κ.Υ. Σπάρτης και δήλωσε ότι θα προκηρύξει άμεσα δύο (2) θέσεις παθολόγων ή γενικών ιατρών, ενώ θα εντάξει στον άμεσο προγραμματισμό της Υγειονομικής Περιφέρειας την ενίσχυσή του και με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.

Όσον αφορά το Κ.Υ. Καστορείου, ο Διοικητής δεσμεύθηκε για την αναβάθμισή του, ζήτησε όμως πρώτα μία συνολική πρόταση για την αναδιαμόρφωση του χώρου ευθύνης του.

Για τα υπόλοιπα προβλήματα των Κέντρων Υγείας, όπως του Βλαχιώτη αλλά και τα γενικότερα θέματα των Νοσοκομείων της Λακωνίας, ο Θανάσης Δαβάκης κάλεσε τον Διοικητή να τα επισκεφθούν μαζί, για να διαμορφώσει προσωπική άποψη και να δώσει και εδώ λύσεις, πρόσκληση που έγινε άμεσα αποδεκτή.

«Θέλω να ευχαριστήσω και τον Διοικητή φυσικά αλλά και τις κυρίες Αραχωβίτη και Ερήμου για την παρουσία τους και την άριστη συνεργασία που είχαμε όλοι μαζί», δήλωσε μετά το πέρας της συνάντησης ο Λάκωνας βουλευτής.


Σχόλια

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

NEOPTIC

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE