Να φροντίσει άμεσα η Κυβέρνηση για την ασφαλή μετακίνηση των νεοσύλλεκτων της ΕΣΣΟ Νοεμβρίου στις ακριτικές στρατιωτικές μονάδες

 


Από Κίνημα Αλλαγής Δημοσιεύτηκε 06/11/2020 Σε Ανακοινώσεις


Ανακοίνωση Τομέα Άμυνας του Κινήματος Αλλαγής

Να φροντίσει άμεσα η Κυβέρνηση για την ασφαλή μετακίνηση των νεοσύλλεκτων της ΕΣΣΟ Νοεμβρίου στις Ακριτικές Στρατιωτικές Μονάδες

Από τις 9 έως 16 Νοεμβρίου θα λάβει χώρα η μετακίνηση χιλιάδων νεοσυλλέκτων της ΕΣΣΟ Νοεμβρίου, σε διάφορες Στρατιωτικές Μονάδες της περιοχής του Έβρου.

Λόγω των εξαγγελθέντων μέτρων, υφίσταται απαγόρευση μετακινήσεων από νομό σε νομό, μείωση των δρομολογίων του ΚΤΕΛ, που σε συνδυασμό με την κατάργηση της σιδηροδρομικής συγκοινωνίας, η μετακίνηση των νεοσυλλέκτων καθίσταται προβληματική.

Το αρμόδιο υπουργείο, Εθνικής Άμυνας, προς το παρόν δεν έχει λάβει μέριμνα για την μεθόδευση της μετακίνησης των νεοσυλλέκτων, ώστε οι νέοι της χώρας μας που θα υπηρετήσουν την πατρίδας τους να τύχουν ειδικής φροντίδας για να φτάσουν οργανωμένα και υγιή στις Μονάδες τους.

Το Κίνημα Αλλαγής ανησυχεί για το θέμα και, ζητά από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας να λάβει μέριμνα άμεσα για την επίλυση του θέματος, δεδομένου ότι τα χρονικά περιθώρια είναι εξαιρετικά περιορισμένα.


Θωμάς Χατζηαθανασίου

Γραμματέας Τομέα ΆμυναςΣχόλια

MOTOPLACE

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr