Διαδικτυακή Παρουσίαση της Προόδου Εργασιών για το νέο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης ΙΣΝΤο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος σε συνεργασία με το Δήμο Σπάρτης, στις 10 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 19:00, διοργανώνουν μια διαδικτυακή συνάντηση, προσκαλώντας την τοπική κοινωνία να συμμετάσχει, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία του έργου του νέου Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», και να απευθύνει τυχόν ερωτήματα στους αρμόδιους εκπροσώπους.

Για να εγγραφείτε στην εκδήλωση μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.SNF.org στην καρτέλα «NEWSROOM».


Με εντολή Δημάρχου


O Αντιδήμαρχος

Διοικητικών Θεμάτων & Επικοινωνίας

Πατσιλίβας Θεμιστοκλής


Η ΕΡΤ ΑΝΑΦΕΡΕΙ

Ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση για την παρουσίαση του Νέου Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης, πρόκειται να γίνει την Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου, με πρωτοβουλία του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.


Με αφορμή την πρόοδο, που έχει σημειωθεί το τελευταίο διάστημα, το Ι.Σ.Ν. προσκαλεί τους κατοίκους της Σπάρτης και των γύρω περιοχών, σε μια ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση για την παρουσίαση του οράματος, της φιλοσοφίας του σχεδιασμού και της προόδου του έργου, καθώς και για να απαντήσει σε ερωτήματα και απορίες του κόσμου.

Η εκδήλωση παρουσίασης του νέου Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020, στις 7 το απόγευμα.

Στην παρουσίαση, θα συμμετέχουν εκπρόσωποι του Ι.Σ.Ν., του Υπουργείου Υγείας, των αρμόδιων αρχιτεκτονικών γραφείων, καθώς και ιατρικοί σύμβουλοι.

Το νέο νοσοκομείο, θα διαθέτει ιατρικό-διαγνωστικό εξοπλισμό, τελευταίας τεχνολογίας, αποκλειστικά μονόκλινα και δίκλινα δωμάτια. Θα είναι ενεργειακά αποδοτικό και φιλικό προς το περιβάλλον και προσβάσιμο για όλους τους ασθενείς.

Η δωρεά για την ανέγερση και τον εξοπλισμό του νέου Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης, εντάσσεται στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας για την Υγεία, που χρηματοδοτείται εξολοκλήρου, από το ΙΣΝ, με συνολικό προϋπολογισμό, πάνω από 400 εκατομμύρια δολάρια.
Σχόλια

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr