Συνάντηση εργασίας του Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας με τον Δήμαρχο ΕυρώταΣημαντικά θέματα του Δήμου Ευρώτα απασχόλησαν τη συνάντηση που ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης είχε χθες Πέμπτη 12 Νοεμβρίου με τον δήμαρχο Δήμο Βέρδο, τον οποίον επισκέφθηκε στο Δημαρχείο, στη Σκάλα.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν η αντιπλημμυρική προστασία, η νέα γέφυρα του Ευρώτα -η μελέτη της οποίας εκπονείται- και η βελτίωση του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου της περιοχής.

Στη συνάντηση στο Δημαρχείο, συμμετείχαν επίσης η προέδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ελένη Δεντάκου και οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Μπόλλας και Ζάχος Μπούτσαλης.

Νωρίτερα είχε προηγηθεί αυτοψία του αντιπεριφερειάρχη και του δημάρχου στα έργα καθαρισμού του Ευρώτα, παρουσία και του τεχνικού κλιμακίου επίβλεψης της Διεύθυνσης Τεχνικών Εργων της ΠΕ Λακωνίας.

Κατά την αυτοψία διαπιστώθηκε ο ικανοποιητικός ρυθμός υλοποίησης των εργασιών, αλλά και η ανάγκη συνέχισής τους, προκειμένου να θωρακιστεί -κατά το δυνατό- η αντιπλημμυρική προστασία της περιοχής.


Σχόλια

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr