Τηλεδιάσκεψη Ταγαρά - Δαβάκη - ΔΣ ΤΟΕΒ Τρινάσου για το αρδευτικό δίκτυο

Τηλεδιάσκεψη εργασίας με τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος, Νίκο Ταγαρά, είχε πρόσφατα ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης, με θέμα την πορεία του έργου εκσυγχρονισμού του αρδευτικού δικτύου Τρινάσου. Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΟΕΒ Τρινάσου, Γιώργος Λαδάς, ο Αντιπρόεδρος, Γιάννης Τσιμπίδης και τα μέλη του ΔΣ, Γιώργος Μπουφίδης, Παναγιώτης Κούτουλας και άλλοι. Από την πλευρά του υπουργείου, συμμετείχε το στέλεχος της Ειδικής Γραμματείας Υδάτων, Κωνσταντίνα Νίκα.
Ο Θανάσης Δαβάκης υπογράμμισε στον αναπληρωτή υπουργό, Νίκο Ταγαρά, τη ζωτική σημασία που έχει για την πρωτογενή παραγωγή της περιοχής, ο εκσυγχρονισμός του αρδευτικού δικτύου Τρινάσου και του ζήτησε να προχωρήσουν οι απαραίτητες ενέργειες για να επισπευσθεί η πορεία του έργου.

Αντιλαμβανόμενος τη βαρύτητα και το επείγον ενός έργου που έχει ήδη καθυστερήσει πολύ, ο Νίκος Ταγαράς δεσμεύθηκε στον Λάκωνα βουλευτή να επισπεύσει την ολοκλήρωση της περιβαλλοντικής μελέτης, η οποία αποτελεί απαραίτητο ενδιάμεσο βήμα και έθεσε τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου στη διάθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΟΕΒ Τρινάσου, σε ό,τι τους ζητηθεί εκ μέρους του.

"Ευχαριστώ τον φίλο αναπληρωτή υπουργό, Νίκο Ταγαρά, για την άμεση ανταπόκρισή του στην πραγματοποίηση αυτής της συνάντησης και για τη διάθεσή του να βοηθήσει να λυθεί ένα φλέγον θέμα. Το έργο αυτό έχει καθυστερήσει πολύ και έχω βαθιά πεποίθηση ότι είναι η ώρα να ολοκληρωθεί και να αποδοθεί στους τελικούς χρήστες του. Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να υλοποιηθεί", δήλωσε μετά το πέρας της τηλεδιάσκεψης ο Θανάσης Δαβάκης.

Σχόλια

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

NEOPTIC

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE