Τηλεδιάσκεψη Ταγαρά - Δαβάκη - ΔΣ ΤΟΕΒ Τρινάσου για το αρδευτικό δίκτυο

Τηλεδιάσκεψη εργασίας με τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος, Νίκο Ταγαρά, είχε πρόσφατα ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης, με θέμα την πορεία του έργου εκσυγχρονισμού του αρδευτικού δικτύου Τρινάσου. Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΟΕΒ Τρινάσου, Γιώργος Λαδάς, ο Αντιπρόεδρος, Γιάννης Τσιμπίδης και τα μέλη του ΔΣ, Γιώργος Μπουφίδης, Παναγιώτης Κούτουλας και άλλοι. Από την πλευρά του υπουργείου, συμμετείχε το στέλεχος της Ειδικής Γραμματείας Υδάτων, Κωνσταντίνα Νίκα.
Ο Θανάσης Δαβάκης υπογράμμισε στον αναπληρωτή υπουργό, Νίκο Ταγαρά, τη ζωτική σημασία που έχει για την πρωτογενή παραγωγή της περιοχής, ο εκσυγχρονισμός του αρδευτικού δικτύου Τρινάσου και του ζήτησε να προχωρήσουν οι απαραίτητες ενέργειες για να επισπευσθεί η πορεία του έργου.

Αντιλαμβανόμενος τη βαρύτητα και το επείγον ενός έργου που έχει ήδη καθυστερήσει πολύ, ο Νίκος Ταγαράς δεσμεύθηκε στον Λάκωνα βουλευτή να επισπεύσει την ολοκλήρωση της περιβαλλοντικής μελέτης, η οποία αποτελεί απαραίτητο ενδιάμεσο βήμα και έθεσε τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου στη διάθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΟΕΒ Τρινάσου, σε ό,τι τους ζητηθεί εκ μέρους του.

"Ευχαριστώ τον φίλο αναπληρωτή υπουργό, Νίκο Ταγαρά, για την άμεση ανταπόκρισή του στην πραγματοποίηση αυτής της συνάντησης και για τη διάθεσή του να βοηθήσει να λυθεί ένα φλέγον θέμα. Το έργο αυτό έχει καθυστερήσει πολύ και έχω βαθιά πεποίθηση ότι είναι η ώρα να ολοκληρωθεί και να αποδοθεί στους τελικούς χρήστες του. Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να υλοποιηθεί", δήλωσε μετά το πέρας της τηλεδιάσκεψης ο Θανάσης Δαβάκης.

Σχόλια

MOTOPLACE

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr