Νεοκλής Κρητικός: Σημαντική ενίσχυση για το νοσοκομείο ΛακωνίαςΜε το υπ’ αριθμόν 1920/26-11-2020 ΦΕΚ διορίστηκαν τρεις (3) μόνιμοι ιατροί - αναισθησιολόγοι στο νοσοκομείο Λακωνίας, δύο (2) για τη Ν.Μ. Σπάρτης και ένας (1) για τη Ν.Μ. Μολάων.

Για όσους γνωρίζουν και όσους έχουν ζήσει από κοντά τις δυσκολίες λειτουργίας των ιατρικών μονάδων αυτή είναι μια σημαντική ενίσχυση. Λύνεται ένα χρόνιο πρόβλημα για μία βασική ιατρική ειδικότητα που ιδιαιτέρα τώρα στην εποχή της πανδημίας είναι ακόμα πιο απαραίτητη.

Ευχαριστώ πολύ τον Υπουργό Υγείας κ.Βασίλη Κικίλια και τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη, οι οποίοι κατανόησαν τη μεγάλη σημασία που έχει αυτή η προσθήκη των μονίμων αναισθησιολόγων στην εύρυθμη λειτουργία των Νοσηλευτικών Μονάδων και που έδωσαν οδηγίες για άμεση και κατά προτεραιότητα κρίση αυτών των θέσεων.

Επίσης ευχαριστώ τη διοίκηση του Νοσοκομείου, την Επιτροπή κρίσεων με πρώτη τη γραμματέα κα Δέσποινα Βλάχου, η οποία ολοκλήρωσε τις κρίσεις κατά τη διάρκεια της άδειάς της και τέλος τους τρεις (3) νέους συναδέλφους που παρ' ότι είχαν δυνατότητες να επιλέξουν άλλη περιφερειακή ενότητα, εν τούτοις επέλεξαν τη Λακωνία.

Προχωράμε για την πλήρη αναβάθμιση των υπηρεσιών Υγείας της Λακωνίας!


Σχόλια

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr