ΤΡΙΧΕΙΛΗΣ : "Θα προσφύγω στα αρμόδια δικαστήρια" - Για τους χαρακτηρισμούς «ψεύτη και κλέφτη» του Νικολινάκου








ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                            Μολάοι 2 Νοεμβρίου 2020
ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Για την ανάρτηση του κ. Νικολινάκου,
όπου με αποκαλεί «ψεύτη και κλέφτη».

Επί μήνες, από την αρχή της πανδημίας μέχρι και τώρα ο κ. Νικολινάκος έψαχνε να βρει κάτι μεμπτό σε σχέση με τη διαχείρισή της από το Δήμο, προκειμένου να κατηγορήσει τη Δημοτική Αρχή και ειδικότερα εμένα προσωπικά.
Όσο περνούσε ο καιρός και ο Δήμος έμενε χωρίς κρούσματα, με αυξημένα μέτρα προστασίας, με έμπρακτη βοήθεια στις δομές υγείας, στους οίκους ευγηρίας και πλήρη εξυπηρέτηση των δημοτών, δεν του δινόταν η ευκαιρία να εξαπολύσει κατηγορίες, ενώ συνάμα συσσώρευε μίσος. Στο τέλος δεν άντεξε, θεώρησε ότι βρήκε την ευκαιρία και έσπευσε να με κατηγορήσει σαν ψεύτη και κλέφτη, από μία ανάρτηση σε απάντηση της δικής του, την οποία δεν έκανα καν εγώ!!! ούτε υπέγραψα, αλλά άλλος μέλος της παράταξής μου στη διαδικτυακή σελίδα της.
Η ανάρτηση αφορούσε στο γεγονός ότι τέθηκε σε καραντίνα αλλοδαπός εργάτης γης που δεν ήταν φορέας του ιού, αλλά στενή επαφή, παρότι δεν είναι αρμόδιος εκ του νόμου ο Δήμος για την εύρεση χώρων καραντίνας. Όπως συνηθίζει εξ άλλου ο κ. Νικολινάκος, δεν ζήτησε ενημέρωση ο ίδιος ή κάποιος από την παράταξή του σε σχέση με το θέμα αυτό, αλλά προτίμησε τη παραπληροφόρηση και τη λασπολογία μέσω διαδικτύου. Ούτε λόγος βέβαια για τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου και ο υπεύθυνος υπάλληλος για την εξυπηρέτηση του απομονωμένου ανθρώπου!.
Με την ανάρτησή του αυτή ο κ. Νικολινάκος από τη μία κόπτεται για το χώρο καραντίνας του αλλοδαπού εργάτη γης και μας κατηγορεί ότι δεν έχουμε χώρους καραντίνας και από την άλλη μας συκοφαντεί ότι τα μέρη που επιλέγουμε να χρησιμοποιηθούν για το λόγο αυτό ( καραντίνα), θέλουμε να τα μετατρέψουμε σε “Hot Spot”, παρότι γνωρίζει ότι δεν υπάρχει καμία τέτοια πιθανότητα, αλλά ούτε και δυνατότητα και η πολιτική της Δημοτικής Αρχής είναι κάθετα αντίθετη. Οι προτάσεις του για αγορά χώρων και κατασκευή οικημάτων, εκτός του ότι είναι ανεφάρμοστες, προσεγγίζουν στις δικές του κινδυνολογίες.
Δεν παραλείπει δε, να υποδαυλίζει αρνητικά και να υποσκάπτει με αναλήθειες κάθε προσπάθειά μας για ανεύρεση κατάλληλων χώρων καραντίνας.
Επειδή λοιπόν, ουδέποτε εξαπάτησα κάποιον ή είπα ψέματα, με τη παραπάνω ανάρτησή του ο κ. Νικολινάκος με προσέβαλε στη τιμή μου και την υπόληψή μου, τόσον με τους κακοήθεις χαρακτηρισμούς του όσον και με τη διάδοση αναληθειών που δεν έχουν σχέση με το πρόσωπό μου και την ιδιότητά μου, ενώ αποκρύπτει σκόπιμα την αλήθεια, για πρώτη φορά στη ζωή μου θα προσφύγω στα αρμόδια δικαστήρια, όπως με προκαλεί στην ανάρτησή του, μη έχοντας άλλο περιθώριο απάντησης στην προσβολή και την κακία.
Ο χαρακτηρισμός του δε, ότι είμαι κλέφτης, χρησιμοποιώντας δήθεν τη παροιμία και διασπείροντας υπονοούμενα (ενώ στο κείμενό του δεν υποστηρίζει τον χαρακτηρισμό), είναι η μεγαλύτερη αισχρότητα και συκοφαντία που άκουσα στη ζωή μου και η οποία, ακόμα και καθ’ υπόνοια να λέγεται, δεν εξισορροπείται ούτε με προσφυγή στα δικαστήρια. Ακόμη και αν είχα ανάγκη χρημάτων, πόσο μάλλον που δεν έχω, η ηθική μου, οι αξίες μου και η ανατροφή μου ποτέ δεν θα μου επέτρεπαν αυτή τη προσέγγιση στη ζωή μου. Αντίθετα διέθεσα και διαθέτω προσωπικά πολλά χρήματα για το Δήμο, γεγονός που πολλοί γνωρίζουν και εργάζομαι ανελλιπώς από το πρωί μέχρι το βράδυ και τα Σαββατοκύριακα.
Όσο για τη γνωστή και μη εξαιρετέα δημοτική σύμβουλο, που αναδημοσιεύει τις αναρτήσεις της παράταξης του κ. Νικολινάκου εναντίον μου και τις διανθίζει με επιπλέον δικές της λάσπες, θα προσφύγω επίσης στα αρμόδια δικαστήρια. Ο κατήφορός της δεν έχει πυθμένα, γεγονός που αντιλήφθηκε το χωριό της και την «απόδιωξε», σύντομα θα γίνει αυτό αντιληπτό και στη Νεάπολη που μετανάστευσε, μια και η ποιότητα του χαρακτήρα δεν αλλάζει. Για την ώρα έχει αποδυθεί σε «βιομηχανία» προσφυγών και αιτημάτων, προκειμένου να ακυρώσει έργα και ενέργειες της Δημοτικής Αρχής και στην πόλη της Νεάπολης.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΡΧΕΙΛΗΣ

Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ