"Να σταθούμε δίπλα στους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς"Επίσκεψη στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Μολάων – Πακίων πραγματοποίησε ο βουλευτής Λακωνίας κ. Νεοκλής Κρητικός με αφορμή τον προγραμματισμένο μοριακό έλεγχο για την ανίχνευση κρουσμάτων covid-19 στους εργάτες του συνεταιρισμού. 

Στη συζήτηση που είχε με τον Διευθυντή του συνεταιρισμού κ. Παναγιώτη Ντανάκα αναφέρθηκαν, πέραν των πολλων προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο κλάδος του ελαιολάδου το τελευταίο διάστημα, οι μεγάλες προσπάθειες που γίνονται από τους συνεταιρισμούς να συνεχίσουν να λειτουργούν με υψηλές προδιαγραφές μέσα σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας την οποία διανύουμε εδώ και οχτώ μήνες.

Στη συνάντηση τέθηκαν δύο ζητήματα:

Το κενό που υπάρχει στο νομοθετικό πλαίσιο σχετικά με τα απόνερα των πλυντηρίων των διφασικών ελαιοτριβείων.

Την κάλυψη των κενών που υπάρχει στη Ν.Μ.Μολάων.

Για την Ν.Μ.Μολάων η πλήρωση των κενών θα γίνει εντός του εξαμήνου, ενώ για το νομοθετικό πλαίσιο σχετικά με τα απόνερα των πλυντηρίων των διφασικών ελαιοτριβείων θα συνεργαστούμε για να βρεθεί λύση.

Ο κ. Κρητικός συνεχάρη τον Διευθυντή για την πρωτοβουλία αυτή, αλλά και για όλες τις προσπάθειες που καταβάλλουν αυτή την δύσκολη περίοδο. Στο αίτημα τους να έχουν την ελληνική Πολιτεία αρωγό και συμπαραστάτη με γρήγορες πολιτικές αποφάσεις για την ανάσχεση εμποδίων που αποτελούν τροχοπέδη για την ανάπτυξη των παραγωγικών τους δραστηριοτήτων, ο κ.Κρητικός τους διαβεβαίωσε ότι θα είναι δίπλα τους σε κάθε βήμα.Σχόλια

MOTOPLACE

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr