Όλοι οι μελισσοκόμοι πρέπει να υποβάλλουν αίτηση- δήλωση κατεχόμενων κυψελών διαχείμασης το αργότερο μέχρι την 31/12/2020.

    
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Λακωνίας ενημερώνει τους μελισσοκόμους περιοχής ευθύνης της ότι σύμφωνα με τον ΚΑΝ(ΕΕ) 2015/1366 και του άρθρου 11 του ΚΑΝ(ΕΕ) 2015/1368, όλοι οι μελισσοκόμοι κάτοχοι μελισσοκομικών βιβλιαρίων πρέπει να υποβάλλουν αίτηση- δήλωση κατεχόμενων κυψελών διαχείμασης στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε.Λακωνίας το αργότερο μέχρι την 31/12/2020.

Στη περίπτωση που ο μελισσοκόμος διαθέτει μελισσοκομικό βιβλιάριο το οποίο έχει θεωρηθεί κατά το χρονικό διάστημα μεταξύ της 1ης Σεπτεμβρίου και 31ης Δεκεμβρίου 2020 δεν απαιτείται η υποβολή αίτησης-δήλωσης κατεχόμενων κυψελών διαχείμασης.

Η αίτηση δήλωση είναι διαθέσιμη και σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα της περιφέρειας Πελοποννήσου www.ppel.gov.gr και λαμβάνοντας υπόψη τα μέτρα που ισχύουν για τον περιορισμό της διασποράς του COVID-19, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν αποστείλουν την αίτηση δήλωση κατεχόμενων κυψελών διαχείμασης και με ηλεκτρονική αλληλογραφία στις κάτωθι ηλεκτρονικές διευθύνσεις: p.apostolakou@lakonia.gr και d.georgias2@lakonia.gr


Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε.Λακωνίας στα τηλ.2731363321 , 2731363324.
Ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος Δ/νσης κ.α.α
Μ. ΘΕΟΦΙΛΑΚΟΣ

Σχόλια

Πρόσφατες καταχωρήσεις

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

LAKONIA-REALESTATE.GR