Όλοι οι μελισσοκόμοι πρέπει να υποβάλλουν αίτηση- δήλωση κατεχόμενων κυψελών διαχείμασης το αργότερο μέχρι την 31/12/2020.

    
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Λακωνίας ενημερώνει τους μελισσοκόμους περιοχής ευθύνης της ότι σύμφωνα με τον ΚΑΝ(ΕΕ) 2015/1366 και του άρθρου 11 του ΚΑΝ(ΕΕ) 2015/1368, όλοι οι μελισσοκόμοι κάτοχοι μελισσοκομικών βιβλιαρίων πρέπει να υποβάλλουν αίτηση- δήλωση κατεχόμενων κυψελών διαχείμασης στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε.Λακωνίας το αργότερο μέχρι την 31/12/2020.

Στη περίπτωση που ο μελισσοκόμος διαθέτει μελισσοκομικό βιβλιάριο το οποίο έχει θεωρηθεί κατά το χρονικό διάστημα μεταξύ της 1ης Σεπτεμβρίου και 31ης Δεκεμβρίου 2020 δεν απαιτείται η υποβολή αίτησης-δήλωσης κατεχόμενων κυψελών διαχείμασης.

Η αίτηση δήλωση είναι διαθέσιμη και σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα της περιφέρειας Πελοποννήσου www.ppel.gov.gr και λαμβάνοντας υπόψη τα μέτρα που ισχύουν για τον περιορισμό της διασποράς του COVID-19, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν αποστείλουν την αίτηση δήλωση κατεχόμενων κυψελών διαχείμασης και με ηλεκτρονική αλληλογραφία στις κάτωθι ηλεκτρονικές διευθύνσεις: p.apostolakou@lakonia.gr και d.georgias2@lakonia.gr


Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε.Λακωνίας στα τηλ.2731363321 , 2731363324.
Ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος Δ/νσης κ.α.α
Μ. ΘΕΟΦΙΛΑΚΟΣ

Σχόλια

MOTOPLACE

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr