ΝΕΟΚΛΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ - 21η Νοεμβρίου: Διπλή γιορτή για την Ελλάδα και την ΟρθοδοξίαΓιορτάζουμε, σήμερα, τα Εισόδια της Θεοτόκου, μία μεγάλη θεομητορική γιορτή, καθώς η Παναγία εισέρχεται στο Ναό του Σολομώντα, στα Άγια των Αγίων και πραγματοποιείται έτσι ακόμη ένα βήμα στο σχέδιο του Θεού για την Ενανθρώπηση του Λόγου.
Αυτήν τη σημαντική ημέρα για την Ορθοδοξία γιορτάζουν και οι Ένοπλες Δυνάμεις μας, δηλαδή ο Στρατός Ξηράς, το Πολεμικό Ναυτικό και η Πολεμική μας Αεροπορία, οι φύλακες του Έθνους και οι υπερασπιστές της εθνικής μας κυριαρχίας. Η Παναγία πάντοτε από την Βυζαντινή περίοδο ήταν προστάτιδα των Ενόπλων Δυνάμεων και αυτό πέρασε στην Παράδοση του Έθνους.

Οι Ένοπλες Δύναμεις μας, οι άνδρες και οι γυναίκες όλων των όπλων, τους τελευταίους εννέα μήνες έχουν καταδείξει την επιχειρησιακή τους ετοιμότητα και ικανότητα, την υπομονή και την άρτια εκπαίδευση σε πραγματικές συνθήκες πολέμου και απειλής.

Είμαστε βέβαιοι ότι όποτε και αν το απαιτήσουν οι καιροί οι Ένοπλες Δυνάμεις θα πράξουν αυτό που απαιτούν οι θυσίες των προγόνων, το πνεύμα της θυσίας και το καθήκον απέναντι στην Ιστορία του Έθνους ακολουθώντας την τελευταία ευχή της Σπαρτιάτισσας μάνας: «Ήταν ή επί τας».

Κρητικός Νεοκλής


Σχόλια

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr