ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗ - ΤΡΙΧΕΙΛΗ

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Μονεμβασίας κ. Ηρακλή Τριχείλη στο Δημαρχείο στους Μολάους, είχα την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, μαζί με εκπροσώπους της Ν.Ε Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση , αλλά και το νομό Λακωνίας ευρύτερα.
Πρώτο θέμα συζήτησης ήταν η ανησυχητική αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού. Η συζήτηση εστιάστηκε στα προληπτικά μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την προστασία του πληθυσμού και τον περιορισμό διάδοσης της ασθένειας. Με την έναρξη της ελαιοσυλλογής και την ανάγκη για περισσότερα εργατικά χέρια, αλλά και την έλευση του χειμώνα, αυξάνει ο κίνδυνος μετάδοσης της ασθένειας.
Εκτενής συζήτηση έγινε επίσης για την διάβρωση στην παραλία του Ξηφιά. Ο δήμαρχος τόνισε ότι προέχει η αποκατάσταση της πρόσβασης. Σχετικά με την διάβρωση, ο δήμαρχος με ενημέρωσε ότι έχει λάβει προσφορά για εκπόνηση ειδικής μελέτης. Από την πλευρά μου, ανέλαβα τη δέσμευση να διερευνήσω τρόπο χρηματοδότησης της ακτομηχανικής μελέτης.
Επίσης, συζητήθηκε το ζήτημα της παράκαμψης της πόλης της Μονεμβασιάς ώστε να ομαλοποιηθεί η ροή εντός της πόλης.
Εύχομαι στον Δήμαρχο δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του στις νέες συνθήκες που καλούμαστε όλοι να αντιμετωπίσουμε σήμερα λόγω της υγειονομικής κρίσης, Από τη θέση του βουλευτή της μείζονος αντιπολίτευσης θα σταθώ αρωγός στις ανάγκες του Δήμου, όπως έπραξα με συνέπεια τα προηγούμενα χρόνια.

Σχόλια

Πρόσφατες καταχωρήσεις

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

LAKONIA-REALESTATE.GR